Първият протест подкрепя внесения от БСП вот на недоверие срещу

...
Първият протест подкрепя внесения от БСП вот на недоверие срещу
Коментари Харесай

Протести пред парламента по време на дебатите за вота

Първият митинг поддържа импортирания от Българска социалистическа партия избор на съмнение против държавното управление.
Млади хора стачкуват пред Народното събрание с искане за оставката на ГЕРБ и в поддръжка на вота на съмнение към държавното управление.

„ Глас против ГЕРБ = глас за България “, „ Спаси България от корупцията “, „ Ходете си вие, с цел да не емигрираме ние “ и „ ГЕРБ = корупция “- са единствено част от плакатите, които младежите са създали, с цел да покажат отношението си към политиката на кабинета „ Борисов 3 “.

За да изразят отрицанието си към аферата "Суджукгейт ", като метафора на корупцията в страната, младежите бяха закачили същински суджук на въдица.

Те раздават на народните представители от болшинството листовки, направени под формата на банкноти от 200 и 500 евро, с цел да покажат, че корупцията се шири и по най-високите равнища на държавната власт.

В градинката до Народното събрание бранители на Истанбулската спогодба желаеха да бъде утвърдена. Според тях нашето законодателство не давало задоволително гаранции за отбрана на дамите от принуждение. Защитниците на конвенцията носеха плакати "Любовта не боли ", "Истинските мъже не бият ", "Уважавай дамите ", "За правото на мъжете да вършат салата ".

Плакати, само че с друго наличие – „ България е християнска, а не педерастка”, „ Национални предатели, спрете се”, имаше и от другата страна на Народното събрание. Там се събраха съперници на конвенцията.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР