Първият пролетен месец е чудесно време за преобразяване. Подстригването на

...
Първият пролетен месец е чудесно време за преобразяване. Подстригването на
Коментари Харесай

Съобразете новата си прическа с лунния календар за март 2021 година

Първият пролетен месец е отлично време за видоизменение. Подстригването на косата постоянно се трансформира в нещо всекидневно, само че астролозите предлагат това да се съобрази с лунния календар. Избирайки удобни енергийни дни, ще бъде допустимо освен да изглеждате добре, само че и да внесете шанс в живота си.
9, 10 и 11 март: Луната в съюз с Водолей е спорно време, тъй че подстригването ви е изпълнено с непредвидени проблеми.
 Какво издава цветът на косата ти за теб? Какво издава цветът на косата ти за теб?
За една жена може да съдите освен по облеклата, с които е облечена, червилото или грима, които е поставила. Много тъжни за нейната същнос...
12, 13 март: Новолуние в Риби - 13 март не е най-хубавото време за външна промяна. Подстригването на косата ще докара до промени в настроението и може да открадне шанса ви. На 12-ти астролозите предлагат да подстригвате единствено върховете.
14, 15 и 16 март: Луната стартира да изгрява в съзвездието Овен, а най-положителният ден за промяна на прическите ще бъде 15 март. По това време подстригването на косата ще ви избави от страхове и  вътрешен стрес.
17, 18 март: Луната продължава да пораства в знака Телец. Подстрижете косата на 17 март, с цел да имате финансово благоденствие и да не останете без поддръжката на капризната орис. Най-добър ще е резултата през За първата половина на деня.
19, 20 и 21 март: под въздействието на възходящата Луна в Близнаци е по-добре да замените подстригването на косата с процедури.
 Прическата издава характера Прическата издава характера
Според психолозите прическата ни демонстрира освен нашия жанр, само че и настроението и характера ни. Честата смяна на цвета и дължината на...
22-ри март, 23-ти: Луната се реалокира в знака на Рака, а 23-ти ще бъде най-хубавият ден за промяна на прическата. На този ден подстригването на косата ще ви засилва и ще ви помогне да се справите с промени в настроението, които пречат на връзката.
24, 25 март: под въздействието на възходящата Луна в Лъв, астролозите предлагат промяна на прическата за тези, които са подготвени за смяна в живота. Новата прическа ще ви даде убеденост и мощ за справяне с значими проблеми.
26, 27 март: Луната в Дева не е най-хубавото време за трагични трансформации, само че подстригването на косата е допустимо, в случай че би трябвало да коригирате прическата и да съкратите наново израсналите краища. По-добре е да си запишете час на 27-ми.
28, 29 март: Пълнолунието на 28 март ще бъде във Везни и този ден не е подобаващ за нова прическа. На 29-ти промяната на прическата е за тези, които са изтощени от дребни неприятности и желаят да подобрят настроението си.
 Подходящи прически съгласно лицето Подходящи прически съгласно лицето
Коя прическа е най-подходяща съгласно формата на лицето ви? Предлагаме ви да научите повече за другите типове форма на разположение и подобаващ...
30, 31 март: Намаляващата Луна ще прекара последните дни на март в знака на Скорпиона. Прическа, направена в един от тези дни, ще продължи дълго време, само че не трябва да променяте коренно имиджа, заради заплахата да пропуснете шанса.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР