Първият признак за заразяване при децата с варианта Омикрон може

...
Първият признак за заразяване при децата с варианта Омикрон може
Коментари Харесай

Нови симптоми показват, че децата са с Омикрон

Първият симптом за заразяване при децата с разновидността Омикрон може да бъде смяна в метода му на живот и занемаряване на нормалните му желания. Това твърди имунологът Николай Крючков в изявление за в. " Вечерная Москва ".

Според него нормалните признаци на COVID-19, като висока температура и мощна кашлица, не всеки път се демонстрират при децата с този вариант.
Педиатър: Омикрон визира по-тежко децата под 1 година
" Омикрон визира децата по-често спрямо другите разновидности на ковид. Протича по-леко с клинични прояви в горните дихателни п...
Прочети повече
" Важно е да се следи държанието на детето – то става апатично и по-бавно дава отговор на въпроси. Трябва да обърнем внимание на измененията в метода на живот и дейностите на детето. Нежелание за игра, загуба на вкус - всичко това може да бъде първата демонстрация на болестта ", изяснява Крючков.

Лекарят означи, че протичането на Омикрон при децата може да бъде съпроводено със стомашно-чревни проблеми - гадене, повръщане, диария и болки в корема.

" При децата с Oмикрон не може да се изключи развиването на систематичен инфекциозен синдром ", акцентира имунологът, написа БГНЕС.

Николай Крючков прецизира, че това следствие се появява доста рядко при тях по време на болестта.
Всяко трето дете у нас е с белодробни проблеми
Всяко трето дете у нас е с белодробни проблеми, а случаите на астма през последните години нарастват световно. Това изясни пред „...
Прочети повече
Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР