Първият полуфинал между Лудогорец и Левски за Купата на България

...
Първият полуфинал между Лудогорец и Левски за Купата на България
Коментари Харесай

Дузпи, червени картони и 103 минути футбол в Разград, за да разделят Лудогорец и Левски

Първият полуфинал сред Лудогорец и Левски за Купата на България ни предложи повече страсти при днешното 2:3, в сравнение с през целия шампионат до тук, тъй като видяхме съвсем всичко, което великата игра може да ни предложи.

Кирил Десподов откри резултата в 11' след страховит удар от отдалеченост, с цел да препарира Пламен Андреев.

След почивката Драган Михайлович и Билал Бари обърнаха резултата в интерес на „ сините “.

Но Хосе Кабрал и Антон Недялков си изпросиха по два жълти картона десетина минути преди края, с цел да нажежат в допълнение ситуацията на „ Лудогорец Арена “.

Разправиите в онази обстановка принудиха съдията Ивайло Стоянов да даде цели 8 минути продължение, а в 93-тата реши да уточни бялата точка при играта с ръка на Цунами в личното наказателно поле. От бялата точка Пиерос Сотириу изравни резултата.

Но това надалеч не бе всичко, тъй като в 99' за сходно състояние Пластун наруши разпоредбите и трябваше да бъде отсъдена дузпа за гостите. Георги Миланов се нагърби, само че ударът му бе избавен от Симон Слуга. ВАР обаче се намеси и показана, че хърватинът е напуснал голлинията си преди осъществяването и наказателният удар трябваше да се пребие. Този път обаче Марин Петков пое отговорността и съумя да преодолее вратаря за крайното 2:3.

Мачът продължи надалеч оттатък минималното добавено време, а всички страсти пристигнаха допълнително на Станимир Стоилов, който бе сниман да търси физическа разпра с играчи на противника и съдията. В резултат той бе изпъден след последния съдийски сигнал от Стоянов.

Реваншът на „ Георги Аспарухов “ се обрисува да е не по-малко завладяващ на 22 април.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР