Първият поглед на Констанс Мартен, 36 и момиченцето на Марк

...
Първият поглед на Констанс Мартен, 36 и момиченцето на Марк
Коментари Харесай

Констанс Мартен: Трагичното бебе Виктория, видяно на CCTV за първи път като кадри, показани на журито

Първият взор на Констанс Мартен, 36 и момиченцето на Марк Гордън, 49, беше показано на правосъдните заседатели, до момента в който се изправя пред съда с нея сътрудник, упрекнат в непредумишленото ликвидиране на бебето.

В съда беше показана камера за видеонаблюдение, която наподобява показваше бебето Виктория, повито и завито под палтото на Мартен. На фрагментите се вижда по какъв начин тъмнокосото дете, облечено в бебе, пораства с ръце и ръце, които се движат.

Бебето Виктория по-късно беше открито мъртво от полицията в торба на Lidl и покрито с отпадъци в неизползвана колиба в Брайтън на 1 март. И Мартен, и Гордън са упрекнати, че са укрили нейното раждане и са живели отвън мрежата, с цел да запазят щерка си, откакто четири други деца са били взети под грижите.

Процесът стартира предходната седмица, като съдът изслуша по какъв начин Полицията в Манчестър стартира следствие, откакто откри изгорялата им кола на автомагистрала с плацента вътре. Таксиметровият водач Колет Франклин откара двойката от Харуич до Колчест...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР