Първият по-сериозен дъжд създаде сериозни затруднения за голяма част от

...
Първият по-сериозен дъжд създаде сериозни затруднения за голяма част от
Коментари Харесай

Силният вятър стовари дърво върху лека кола на автомагистрала Хемус

Първият по-сериозен дъжд сътвори съществени усложнения за огромна част от водачите. Само за няколко часа на територията на Варна и региона са регистрирани 9 пътни случая с потърпевши хора и намачкани ламарини.

Гражданска отбрана в морската столица е реагирала на 11 сигнала за помощ, като в 2 от тях се наложило да бъдат отстранявани паднали дървета. В единия случай мощният вятър стоварил дърво върху варненско ауди, при започване на автомагистрала " Хемус ", малко след изхода на града. За шанс потърпевши хора няма, само че колата е съществено развалена.

39-годишна варненка пък се заби сама в две дървета с реното си, откакто изтървала контрола над автомобила си поради несъобразена с мокрия асфалт скорост. След каскадата дамата е откарана в болница с комоцио.

Отново високата скорост в дъжда е повода други два автомобила да " паркират " по таван, откакто изхвърчали от пътя. Единият случай станала на автомагистрала " Хемус ", покрай Девня. 63-годишен варненец се преобърнал с реното си. Пострадала е 57-годишната му брачна половинка, която е с травма на главата. При другия случай 58-годишен балчиклия се обърна по таван в канавка на завой по пътя Варна-Оброчище. Той и брачната половинка му са откарани в болница с разнообразни контузии, без заплаха за живота.

В тежко положение в болница е 32-годишен водач, откакто беше застигнат и блъснат откъм гърба мерцедес. Катастрофата станала още веднъж на автомагистралата и още веднъж повода е несъобразена с мокрия асфалт скорост. 26-годишният водач на немското возило карал прекомерно бързо и безусловно спрял в колата пред него.

На него му няма нищо, само че другият водач е в болница със съчетана травма на гръден панер и лумбална област, със подозрения за фрактура на прешлен. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР