Първият по рода си световен финал на състезанието Red Bull

...
Първият по рода си световен финал на състезанието Red Bull
Коментари Харесай

Париж ще приеме големия финал на състезанието Red Bull Dance Your Style през октомври

Първият по рода си международен край на надпреварата Red Bull Dance Your Style ще събере в Париж най-хубавите танцьори по цялото земно кълбо. Там, на 12-и октомври, всеки един от тях ще има опция да покаже забележителните си умения и да убеди публиката, че той заслужава да бъде първенецът за 2019.

Именно посредством гласоподаване феновете ще бъдат безпристрастният рефер, който ще избере огромния победител в конкуренцията. Участниците във финала на Red Bull Dance Your Style ще имат цялостната независимост да покажат своята еднаквост и жанр на танцуване, като това ще се случи в директни борби. Всеки един от тях ще би трябвало бързо да се приспособява по отношение на заложената музика, която ще покрива разнообразни стилове - от класика до модерни шлагери.

За да се отличат най-хубавите финалисти, до този миг са се провели повече от 50 събития в над 30 страни. В България участниците също имат опция да се включат в танцовата конкуренция в два града – София и Пловдив.

Кой танцьор ще бъде огромният първенец занапред следва да разберем, а до тогава имаме опция да се потопим в атмосферата на Red Bull Dance Your Style посредством платформата Red Bull Content Pool, която дава висококачествени фото и видео материали по тематиката.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР