Първият по рода си Средиземноморски Форум на IAB се проведе

...
Първият по рода си Средиземноморски Форум на IAB се проведе
Коментари Харесай

Първият по рода си Средиземноморски Форум на IAB се проведе в Милано

Първият по рода си Средиземноморски Форум на IAB се организира в границите на два дни в Милано. Председателят на IAB Bulgaria и изпълнителен шеф на Нетинфо Христо Христов взе интензивно присъединяване в работните групи по образувано на основни цифрови политики.

Всички национални IAB организации бяха показани и разискаха провокациите пред цифровата промяна на бизнеса в другите пазари. Част от тематиките бяха за метода на работа с поколението Z, монетизацията и новите рекламни формати, премерване и видимост, както и какво е това “quality revolution”.

Общият правилник за отбрана на персоналните данни, по-известен като GDPR (General Data protection regulation) също бе измежду главните разисквани тематики. IAB Bulgaria провежда постоянно работни срещи по тази тематики за членовете си, като даже каним сътрудници от чужбина, с цел да обяснят по какъв начин те на местни равнище са приложили директивата, сподели Христов.

Редом до Христо Христов в работната среща присъединяване взеха ръководителите на IAB организациите от Италия, Турция, Гърция и Румъния. Модератор на панела, в който бе поканен Христо Христов, бе най-високият по чин в IAB Европа – ръководителят на Съвета на Директорите - Константин Камарас.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР