Първият по рода NBA In-Season Tournament вече започна и предложи

...
Първият по рода NBA In-Season Tournament вече започна и предложи
Коментари Харесай

Треньорът на Везенкoв и куп звезди коментираха новия турнир в НБА

Първият по рода NBA In-Season Tournament към този момент стартира и предложи доста страсти, драма и зрелищни срещи. Почти всички от 30-те тима към този момент изиграха първите си мачове в груповата фаза на шампионата. 

Българският баскетболист Александър Везенков също стартира присъединяване си дружно със Сакраменто, като тимът му завоюва против Оклахома Сити Тъндър. 

" Вълнувам се, че съм част от НБА и мога да вземам участие в нещо ново като това. Говорихме с момчетата особено за тези срещи, обрънахме внимание и на точковата разлика, която е значима ", показа треньорът на Кингс Майк Браун.

Съотборникът на Везенков - Кийгън Мъри, също е вдъхновен и споделя, че още от началото на сезона при него има възприятие на значимите плейофи.

Как обаче реагираха другите огромни звезди в НБА на първото издание на In-Season Tournament?

" Всеки мач е от голяма важност, изключително в шампионата. Трябва да спечелиш всяка игра ", разяснява Лука Дончич. За злощастие на словенеца неговият тим потегли със загуба от Йокич и Денвър Нъгетс.

" Чувството е ужасно, има и огромна премия, несъмнено ще се пробваме за нея ", показа ЛеБрон Джеймс, който си сложи за цел спечелването на шампионата.

Стеф Къри също даде оценка на началото на сезона: " Мисля, че всички се пробват да стартират добре годината с резултати в In-Season шампионата. Промяната на корта и други неща несъмнено помогнаха "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР