Първият пилот на Boeing 737 на Tarom, Лилиан Гирап, говори

...
Първият пилот на Boeing 737 на Tarom, Лилиан Гирап, говори
Коментари Харесай

Пилот каза какви думи ще чуят пътниците броени минути преди самолетът да се разбие

Първият водач на Boeing 737 на Tarom, Лилиан Гирап, приказва за тестванията и провокациите, свързани с това да си капитан на търговски аероплан. Между другото тя изясни какво тъкмо биха споделили членовете на екипажа на пасажерите при положение на неминуем случай.

Между другото, възможностите да загинете в самолетна злополука са извънредно ниски - единствено 0,000001% от самолетите са се разрушили през последните 10 години, само че доста хора към момента изпитват смут да се качат на борда, пише Mirror.

Това частично се дължи на широкомащабния темперамент на самолетните произшествия в редките случаи, в които се случват, и на метода, по който се отразяват в новините и известната просвета посредством голям брой филми и телевизионни сериали.

" Минаваме през доста образования при всевъзможни вероятни спешни обстановки, а също по този начин учим работата на всички системи. Например, когато се повреди хидравликата, има спиране на тока или всички мотори стопират. Няма и една секунда когато считаме, че самолетът ще се разбие и би трябвало да се свържем с пасажерите със известие, тъй като това не е вид за нас “, изясни Лилиан.

Според нея в изискванията на форсмажор приоритет е пилотирането и бързото решение на казуса, а не диалозите. Следователно, при положение на неизбежно рухване, най-вероятно никой от пасажерите няма да разбере за това и няма да бъде прибегнато към никакво известие.

„ Казвам това с почитание към пасажерите “, добави тя.
 Как да разберем, че самолетът пада, какво ще чуят пасажерите преди самолетът да се разбие, водачът Лиляна Гирап, Боинг 737 Според Лилиан Гирап в изискванията на форсмажор приоритет е пилотирането и бързото решение на казуса, а не разговорите Снимка: Pikabu
Лилиан споделя, че работата на екипажа при изключителни обстановки е да „ управлява тълпата “ и да подсигурява, че пасажерите се намират в оптималната сигурност.

" Докато вършим това, водачите също си правят работата. Веднага щом разберем, че опасността е отминала и ни следва планувано кацане, тогава ще създадем известие ", добави водачът.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР