Първият път с нов партньор може да е доста стресиращо

...
Първият път с нов партньор може да е доста стресиращо
Коментари Харесай

6 грешки, които може да допуснете, когато правите секс за първи път с нов партньор

Първият път с нов сътрудник може да е много стресиращо прекарване. В главата ви се въртят куп терзания. Все отново, в случай че не се визиите добре, той може да не ви потърси повече.

Страхът може да ви накара да допуснете редица ужасни неточности, които могат да трансфорат първия секс в финален за новата ви връзка. Запознайте се с шест от тях и се старайте да ги избягвате:

1. Прехвърляте отговорността на мъжа

Или казано с думи елементарни - да лежите като мъртвец. Понякога дамите толкоз доста се опасяват да не позволен неточност, когато си лягат за първи път с някой мъж, боят се да не създадат нещо, което няма да се хареса на колегата им, че избират да се скрият и да чакат до края на половия акт. Това обаче надали ще накара колегата им да повтори с тях.

Ако желаете първият секс да не се трансформира в финален, правете каквото обичате, без да се страхувате от нищо!

2. Стараете се да изненадате колегата си

Искате да демонстрирате едновременно всичките си умения. Разбира се, че не би трябвало да сте като дърво в леглото, само че несъмнено не е нужно да се пробвате да му покажете всичките 120 техники за френска обич, които владеете. Ще имате и други благоприятни условия да изненадате колегата си и не би трябвало да го вършиме по време на първия път. Да не приказваме, че към момента се срещат мъже, които имат едно мислено за прекомерно разкрепостените дами. Като нищо сътрудникът ви може да се окаже един от тях и без да попита, да си направи неправилни и неправилни заключения за вас.

3. Липса на всевъзможни страсти

Много от дамите са нервни преди първия път, само че се стараят да не им проличава. А някои от неспокойствие изпадат в ступор. Най-големият смъртен грях в леглото е неналичието на страсти. Тогава назрява закономерният въпрос: в случай че не изпитвате никакви усеща и стремежи, за какво въобще си лягате с него?

Ако не се чувствате подготвена за секс с този човек, по-добре не бързайте. А в случай че го вършиме, тъй като в действителност желаете, тогава не крийте възприятията си. Мъжете желаят да видят противоположната връзка, желаят да усещат, че подаряват партньорката си на драго сърце.

И в никакъв случай не преигравайте в леглото. Мъжете усещат лъжата, изключително първия път. Затова и не би трябвало да имитирате възбуденост или оргазъм.

За да не допускате неточности, си помислите, че той също е толкоз нервозен, колкото сте и вие. "Играта за пред аудитория " ще направи първия ви секс още по-неловък.

4. Толерантност

Много рядко първият път е съвършен. Но това не значи, че би трябвало да мълчите, в случай че ви предизвикват болежка. Нужно е да си казвате всякога, когато изпитвате някакъв дискомфорт. Навикът да мълчите може да докара до доста съществени последствия.

Ако половин година търпите и се усмихвате, само че един ден решите да кажете какво ви предизвиква болежка, сътрудникът ви може и да не ви повярва.

Ако по време на секс дамата се мръщи, само че мълчи, мъжът ще се усети, само че няма да разбере какво не е наред, тъй като партньорката му мълчи.

5. Сравнявате го с някогашния си

Това е една от най-често срещаните неточности при първия секс, написа jenata.blitz.bg. Да сравнявате новия си с някогашния си е нещо, което не би трябвало да вършиме, още повече пък, когато си лягате за първи път. Ако някогашният ви е толкоз прелестен, за какво не сте с него? А в случай че е бил толкоз ужасяващ, за какво не спирате да го споменавате?

6. Показвате отчаяние

Често пъти би трябвало да минат няколко месеца, преди една жена да почувства оргазъм с новия си сътрудник. Когато мъжът и дамата не се познават, им е доста мъчно да си дадат това, от което се нуждаят. Затова и не би трябвало да си правиш огромни илюзии за първия път.

Да показваш на мъжа до себе си, че си разочарована, също не си коства. Той може да го запише към листата си с провали, а никой човек не се стреми да повтаря грешките си. Най-добре е по-късно да поговорите с какво може да подобрите секса. И запомни едно: първите три пъти не са показателни, че нещата в леглото няма да се получат! /jenata.blitz.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР