Първият опит на Snap в хардуерния бизнес не се увенча

...
Първият опит на Snap в хардуерния бизнес не се увенча
Коментари Харесай

Snap работи върху нов модел умни очила - Spectacles 2?



Първият опит на Snap в хардуерния бизнес не се увенча с необикновен триумф - година след стартирането на пазара на умнните очила Spectacles, стотици хиляди бройки не престават да отлежават в китайските хранилища. Въпреки тпва, компанията към момента не е подготвена да признае провалянето - нов документ, подаден към FCC, загатва за нова версия на очилата.

Заявката в действителност е за " портативна видеокамера " и не разкрива изключително доста елементи за бъдещото устройство, с изключение на референтното име " Model 002 ", което е индикация за втората версия на продукта. Тази втора версия ще поддържа 802.11ac WiFi стандарт, което значи на процедура по-бърз трансфер на файлове. Оригиналните Spectacles имаха FCC лепенка на рамката, до момента в който новото устройство ще е с електронна FCC ID, което най-вероятно значи нова и по-тънка рамка.

Според слуховете Snap работят над две нови версии на Spectacles - едната с по-малко промени по отношение на истинското устройство и втора, която ще има двойна камера и GPS модул - с цена 300$. Компанията не съумя да продаде добре първата версия на тези очила, която струваше 129$, тъй че новото устройство ще би трябвало да предложи много нови функционалности, с цел да оправдае високата си цена. Особено когато е ориентирано към по-младите консуматори, които постоянно не разполагат с огромни финансови благоприятни условия.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР