Първият нов модел на Opel, разработен слез преминаването на германската

...
Първият нов модел на Opel, разработен слез преминаването на германската
Коментари Харесай

Новият дизайн на Opel дебютира при следващата Corsa

Първият нов модел на Opel, създаден слез прекосяването на немската марка под крилото на алианса PSA Group, ще бъде идващото потомство на Corsa. Очава се хечбекът да претърпи съществени промени, които ще забележим при премиерата му в края на годината.
Първата от тях ще бъде в дизайна на автомобила. Именно при последваща Corsa ще дебютира новият жанр на Opel, който беше загатнат от компанията с проявлението на част от първообраз с името GT X Experimental. Тази идея би трябвало да се трансформира в знак на прекосяването на Opel и английското му поделение Vauxhall под крилото на PSA Group, като пълноценната премиера ще се състои до края на годината.

Идеята е бъдещите модели на Opel да си наподобяват оптимално най-малко в предната част. Под покривалото, кото беше вдигнато от шефа на немския производител – Михаел Лошелер, очевидно е прикрит хечбек, което непосредствено препраща към идващото потомство на компактната Corsa.
Самият автомобил ще бъде построен на модулната платформа PSA (CMP), която е в основата и на новото Peugeot 208. Базовата версия на Corsa ще получи 1,2-литров турбомотор с 3 цилиндъра, който би трябвало да предлага идеална композиция от продуктивност и изгодност.
Знае се сигурно, че хечбекът повече няма да се предлага с 3 порти. А също по този начин и че към година след премиерата на новото потомство Opel ще покаже и негова електрическа версия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР