Първият, най-често срещан мит, когато имаш бебе, е, че активният

...
Първият, най-често срещан мит, когато имаш бебе, е, че активният
Коментари Харесай

С идването на детето социалният живот не свършва, смята Поли Гергушева

" Първият, най-често срещан мит, когато имаш бебе, е, че интензивният обществен живот надали не свършва. Напротив - моето чувство е, че животът за нас, като семейство, като че ли в този момент стартира! ", споделя за Ladyzone.bg водещата на предаването COOLt Поли Гергушева, която е в майчинство с първото си дете.

" Сега всичко има смисъл. Ежедневието е много по-различно, само че всеки ден узнавам доста нови неща за развиването на детето, оправям се с разнообразни провокации и бленувам за хиляди моменти, които да изживяваме дружно за в бъдеще ", споделя още Поли. Тя изкара бременността си по време на пандемия, само че споделя, че не се е чувствала под непотребен стрес поради това.

Снимка: Личен списък

" Единственото, което би трябвало да вършим, е да съблюдаваме ограниченията и да сме внимателни. Пандемията ненапълно скапе проектите ни за женитба, само че не съумя да помрачи бременността ми - това остава най-хубавият интервал в живота ми. Имах прелестна, лека бременност - любувах ѝ се до дъно. "

" Пожелавам на всички дами, които чакат дете, да се насладят на този миг и да изгонят мрачните мисли от главата си - тези 9 месеца няма да се повторят ", прибавя още Поли.

Цялото интервз с нея вижте в Ladyzone.bg:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР