Първият милиард рубли в сметката на Google беше блокиран заради

...
Първият милиард рубли в сметката на Google беше блокиран заради
Коментари Харесай

Блокираха 1 млрд рубли на Google в полза на телевизията на Малофеев

Първият милиард рубли в сметката на Гугъл беше блокиран поради дело на телевизионния канал Царьград. Банковите сметки се блокират от правосъдни реализатори в осъществяване на правосъдно решение по искане на Първия съветски ефирен канал.

Пренебрегването на правосъдното решение по искане на телевизионния канал Царьград за деблокиране на нелегално изтрития му канал в YouTube докара до неизбежния край за Гугъл. Както стана известно, банковите сметки на Гугъл LLC са блокирани от правосъдни реализатори.

Към момента има издадени заповеди за осъществяване, формирано е изпълнително произвеждане, задържани са средства по сметки в Гугъл. Това беше направено в осъществяване на правосъдни решения в Русия.

Тази информация беше доказана от колегата Art de Lex ( " Art de Lex " ) Дмитрий Магоня. По думите му правосъдните реализатори са блокирали средствата по сметките в осъществяване на правосъдното решение по искане на телевизионния канал Царьград за деблокиране на нелегално изтрития канал в YouTube.

Американската корпорация проточи процеса дълго време и пренебрегва решенията на съветския съд. Делото беше висящо общо към 18 месеца.

Сега корпорацията би трябвало да заплати един милиард рубли на Царьград за нежеланието си да възвърне профила на канала в YouTube.

Припомняме, че на 28 юли 2020 година Гугъл, която има видеохостингът на YouTube, блокира без предизвестие канала Царьград-ТВ, като по този метод наруши личните си потребителски правила.

По-късно задграничната корпорация изясни случая с обстоятелството, че създателят на телевизионния канал, известният съветски предприемач и политик Константин Малофеев, е под наказания на Съединени американски щати поради спора в Югоизточна Украйна. Царьград сътвори казус – отиде да пази правата си в съда. В нашия съд.

На 16 декември 2021 година Деветият апелативен трибунал удостовери заключенията на Московския трибунал за незаконосъобразността на дейностите на групата Гугъл за деактивиране на профила в Царьград и канала в YouTube.

Той наложи невиждана за нашата правосъдна процедура глоба, която възлиза на 100 хиляди рубли дневно и се усилва ежеседмично - при изискване че в границите на девет месеца оптималният размер не надвишава един милиард рубли, а след девет месеца - без ограничавания. Това удостовери и юрист Дмитрий Магоня.

Днес Арбитражният съд на Московския окръг, откакто прегледа касационната тъжба на фирмите от групата Гугъл, я отхвърли и удостовери заключенията на Московския трибунал и Деветия апелативен съд за незаконосъобразността на дейностите на компанията от групата Гугъл по отношение на деактивиранетто на YouTube канала на НАО Царьград.

Превод: СМ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР