Първият месец от лятото вече е преполовен, но късметът на

...
Първият месец от лятото вече е преполовен, но късметът на
Коментари Харесай

Невероятен късмет за 3 зодии в края на месеца

Първият месец от лятото към този момент е преполовен, само че шансът на някои зодии занапред ще проработи с цялостни обороти. Тези три знака на зодиака ще се радват на невероятни моменти, триумф и обич, написа struma.bg.

Телец

Всеки път, когато Венера е в небето и прави своето нещо, вие, Телец, сте съществено наранени от това. И когато Венера тригонира Юпитер, като че ли всичко, което в миналото сте обичали, внезапно се появява, с цел да ви покаже какъв брой сте обичани в подмяна. Юпитер е планетата на напредък, разширение и безкрайна креативна мощ – тригон с Венера усилва всичко, което Венера значи за вас, което е любовта на колегата, фамилията и себе си.

Как това ви прави късметлия?

Този тригон е вашата избавителна благодат; идва на вас в този момент, през юни, да ви уведомим, че всичко не е изгубено – при положение, че може би сте си помислили, че е по този начин. Може да се влюбите – или просто да се потопите толкоз в любовта на другари, че да изпитате еуфория. Хората отварят ръцете си за вас – вие сте издирван човек и това, скъпи Телец, е в действителност всичко, което в миналото сте желали: да бъдете обичани, обожавани, обгрижвани – уважавани. Перфектният кръг, който се образува от тригона на планетите, се демонстрира като вас, заобиколен от съвършен кръг от любящи другари.

Везни

Подобно на Телец, вие, Везни, също се управлявате от планетата Венера и по тази причина ще се възползвате от този тригон по брилянтни и явни способи. Ще видите това проявяване във вашата лична харизма и това, което се схваща под това, е, че освен имате мощно въздействие върху хората, ползата им се основава на същинската религия и религия във вас. Сякаш всичко, за което в миналото сте работили, е дефинитивно, в този момент, признато.

Вие сте човек, който, в случай че решите, може да се издигне на ново равнище и в случай че помагането на хората е част от този проект, ще съумеете с разнообразни цветове, просто тъй като хората не могат да устоят на вашите прелести. Това не е просто линия, Везни, това е същинската сделка; можете да извършите същинска разлика, просто като участвате в смяната, която желаете да видите.

По време на този пренос няма да ви липсва обич и тя ще ви разреши да се отворите към опциите на това какво може да почувства смислената обич и връзка.

Ако в миналото е имало късмет да рискувате с обич – това е тригонът за вас. Грабнете цялата обич, изяжте всички положителни закуски, похарчете всички пари (добре, не „ всичко “ …) и знайте, че всичко, което давате в любовта, се връща при вас в обилие, написа actualno.com.

Стрелец

Докато предходните знаци се ръководят от Венера, вие се управлявате от Юпитер и както всеки Стрелец знае, тази планета е толкоз мощна, колкото получава, когато става дума за разширение на съзнанието, креативна мисъл и проницателност.

Това, което ще ви донесе този тригон, е дълбока, удовлетворяваща обич към себе си, която ще пристигна дружно със самоуважението и самочувствието. Не че в миналото ви е липсвала някоя от тези черти, само че дали в миналото сте съумели да ги приложите, както е допустимо, с помощта на тригона на Венера Юпитер? Може би да, само че повече от евентуално не.

Тук точно аспектът на Венера дава подтик на способността ви да се изразявате, с цел да могат другите да се учат и да порастват. Ти си Юпитер! А Венера е Музата, която подтиква голямото ви въображение.

Предполагам, че сте родени на Земята, тъй че това основава тригона, а за Стрелец това значи чисто достижение. Вие сте подкрепени от Вселената. С любовта към себе си заключена, в този момент имате смелостта и нервите да създадете гражданска война и вашата стрела наподобява като че ли е ориентирана към изкуствата. Вървете напред и творете! Създавайте по този начин, както в никакъв случай до момента не сте създавали.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР