Първият месец на лятната ваканция няма как да мине без

...
Първият месец на лятната ваканция няма как да мине без
Коментари Харесай

Стартира лято с Том и Джери и Скуби-Ду

Първият месец на лятната почивка няма по какъв начин да мине без тези емблематични герои, чиито завършения постоянно подсигуряват прелестно превозване.

 

Том, Джери, Скуби и екипът от млади детективи знаят доста добре какво да вършат, с цел да създадат приключенията си вълнуващи. Том и Джери ще ни забавляват със своите емблематични преследвания в " Шоуто на Том и Джери ", " Том и Джери в Ню Йорк ", както и в няколко пълнометражни продукции. Каналът ще излъчва и епизоди на " Спокойно, Скуби-Ду! ", както и филми за кучето-детектив, Шаги, Велма, Дафни и Фред, които проверяват страховити свръхестествени феномени. Във кино лентата " Ужасният нереален град ", феновете ще се срещнат с трио комици, основали необикновен увеселителен парк. Скуби и останалите млади детективи ще се озоват наоколо, където ванът им се аварира.

 

Младите фенове на свръхестествени феномени няма да пропуснат опцията да посетят парка. Така. те ще се окажат в средата на заплетена тайнственост, цялостна с призраци. В пълнометражната продукция " Том и Джери - Изгубеният змей ", основните герои ще намерят огромно, необичайно яйце. Те бързо ще схванат, че находката им е същински необикновена - от нея ще се излюпи змей. Проблемът поражда, когато новият им сателит взема решение, че Том е неговата майка. Премиерата на маратона " Лято с Том и Джери и Скуби-Ду " е през днешния ден - 27 юни от 09.30 ч. по Boomerang. А предаването ще продължи да се излъчва всеки ден по същото време.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР