Първият месец на годината започва и с първите рожденици. В

...
Първият месец на годината започва и с първите рожденици. В
Коментари Харесай

Ако си роден през януари, непременно прочети това!

Първият месец на годината стартира и с първите рожденици. В родените в този леден интервал от годината несъмнено има нещо особено.

Родените през януари хора по предписание са малко по-сериозни. Те постоянно търсят метод да се стоплят и като че ли непрекъснато им е студено.

При родените през януари хора се следят куп сходни качества. Месецът на раждане несъмнено оказва огромна роля върху характера и характерността. Ако сте родени в първия месец на годината, то вие поставяте нейния старт. Обикновено сте положителни лекари или сте известни по някаква причина.

Родените през януари са съществени и виновни. Те излъчват присъща безчувственост поради месеца, в който са се появили на бял свят. Гранитът е техният рожден камък. Въпреки че най-често се открива черен, той може да бъде открит и в други разцветки. В нетрадиционната медицина камъкът се употребява за попречване на кошмари.

 Козирог

Родените през януари хора са зодия Козирог или Водолей. Родени сред 22 декември - 19 януари, Козирози са търпеливи, амбициозни и лоялни. Интроверти, те избират да са сами със себе си вместо измежду хора.

Родените от 20 януари - 18 февруари са зодия Водолей. Въпреки че са индивидуалисти, те харесват шумните компании. Водолеят е толкоз самостоятелен, че макар многото хора може да бъдат себе си.

Родените през зимата са по-предразположени да получават разнообразни типове алергии. Вина за това има неналичието на витамин D в организма.

 Водолей

Родените през януари просто не могат да решат кое обичат повече – лятото или зимата. През студените месеци са в свои води, само че през топлите си набират нужният витамин и хубавите страсти. Затова разпределят любовта си по равно.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР