Първият медицински център по детски болести във Враца „СилвиМед“ днес

...
Първият медицински център по детски болести във Враца „СилвиМед“ днес
Коментари Харесай

С грижа за най-малките! Отвори врати първият във Враца медицински център по детски болести „СилвиМед“ /снимки/

Първият медицински център по детски заболявания във Враца „ СилвиМед “ през днешния ден отвори порти, научи организация BulNews. На формалното разкриване участва и кметът на Враца Калин Каменов.
Той се намира на ул. “Васил Кънчов “ №78, в административното крило на автогарата.
Новооткритият медицински център работи и със здравната каса, като пациенти се одобряват всеки работен ден от 9 до 13 часа и от 16 до 20 часа.
Грижите за дребните пациенти поставят едни от най-хубавите експерти в региона. В „ СилвиМед “ се правят прегледи, разнообразни операции, лабораторни и образни проучвания. За да се усещат малчуганите удобно, пространствата са цветни и занимателни, а ситуацията - предразполагаща. Освен приятната атмосфера, за удобството на родителите, в центъра се оферират сложни услуги, които им икономисват време.
В модерния център съвещания дават:
- Д-р Силвия Федева /педиатър/;
- Д-р Георги Цветков /педиатър, детски кардиолог/;
- Д-р Камелия Гетова /педиатър/;
- Д-р Кристина Симеонова /педиатър/;
- Д-р Василка Горнишка /педиатър, инфекционист/;
“Нашият екип се стреми да даде най-хубавата грижа за децата, с цел да задоволи специфичните им потребности. В нашия медицински център децата ни възприемат друго, тъй като ние подхождаме по друг метод. Ние разбираме техните потребности, техните страсти и страхове. Ето за какво създадохме топла и светла среда, с цел да създадем визитата на всяко дете при нас допустимо удобно и приятно”, споделя доктор Силвия Федева - шеф.
Веднъж месечно в „ СилвиМед “ ще бъдат канени експерти от София, които да правят прегледи. Така дребните пациенти от Враца и района ще могат да получат умело мнение, без да се постанова да пътуват до столицата. По този метод родителите ще си спестят транспортни разноски и време, и ще могат да бъдат спокойни за здравето на децата си.
За оптимално улеснение медицинският център има и уебсайт / www.silvimed.bg /, в който посредством къса регистрация родителите ще имат достъп до информация от предходни прегледи и резултати от направени проучвания. В електронния портал има и алтернатива за опазване на час.
В медицинския център се съблюдават прецизно противоепидемичните ограничения против COVID-19, като след всеки пациент се прави наложителна стерилизация. От центъра предлагат часовете да се резервират авансово, с цел да се предотврати скупчване на хора.
За информация и авансово записване на час, позвънете на тел.: 0890345666 .
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР