Първият мандат не ми стигна, смятам да продължа работата сиСчитам,

...
Първият мандат не ми стигна, смятам да продължа работата сиСчитам,
Коментари Харесай

Пенчо Милков иска отново да бъде кмет на Русе

Първият мандат не ми стигна, считам да продължа работата си

" Считам, че този първи мандат не ми стигна, и считам уверено да продължа работата си. Първата тенденция е материалната – Русе има потребност от внезапно и очевидно догонване по отношение на доста други български градове в градската и микроградската среда. Въпреки първите 2 години от ръководството, белязани от коронавирус рецесия, понижени доходи и съпътстващи компликации, в този момент в последните две години започнахме огромни строителни действия за микроградската среда. Считам, че изискуем това на хората. ". Това съобщи кметът на РусеПенчо Милков в изявление, оповестено в.

Кметът на Русе сподели още, че градът трябвало да бъде комфортен и прелестен за живеене там, където живеят хората. " Затова продължаваме с догонващо движение да се борим с разрухата, която е позволена в годините. "

Пенчо Милков има вяра, че кметът дължи освен резултати в материалната сфера, само че и в духовната

" Другото нещо, за което постоянно приказвам, стимулира ме да бъда и претендент за кмет, и в което мощно имам вяра, е, че кметът дължи освен резултати в материалната сфера, само че и в духовната. В това дали прави обществото по-единно, по-спокойно, по-неагресивно, по-сплотено и готово за общи дейности. Градовете са красиви и мощни, единствено в случай че обществата вътре в тях са единни и загрижени. ", сподели Милков.

" Моята работа ще продължи в това да не разделям хората, да ги върша единно общество, да се отнасям еднообразно и заслужено с всеки, без значение от партии и други разграничителни линии, които ни слагат. Мисля, че това в един средносрочен проект ще докара Русе още веднъж да е за образец като град на приемливост и в действителност свободен дух, а не да пишем по гербовете си „ Град на свободния дух “, до момента в който в реалност мачкаме всички инакомислещи, което заварих. ", прибавя още кметът на Русе.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР