Първият мач от 1/16-финалите в турнира Лига Европа между Волфсбергер

...
Първият мач от 1/16-финалите в турнира Лига Европа между Волфсбергер
Коментари Харесай

Двубоят между Волфсберг и Тотнъм от Лига Европа ще се играе в Будапеща

Първият мач от 1/16-финалите в шампионата Лига Европа сред Волфсбергер (Австрия) и Тотнъм (Англия) ще се играе в Будапеща, оповестиха от УЕФА. Промяната в мястото на мача се дължи на рестриктивните мерки за пътешестване поради пандемията от ковид. Срещата ще се организира на 18 февруари.

" УЕФА благодари на Волфсбергер и Тотнъм за тяхното съдействие и поддръжка при намирането на решение на казуса, както и на Унгарската футболна федерация за помощта и единодушието да бъде хазаин на този мач ", се споделя в изказването.

По-рано, по същата причина, първият мач от 1/16-финалите на Лига Европа сред Молде и Хофенхайм (Германия) беше изместен от Норвегия в Испания. Първата среща сред Реал Сосиедад и Манчестър Юнайтед ще се състои в италианския град Торино, а мачовете сред Бенфика и Арсенал - в Рим и Атина.

Първите срещи от осминафиналите на Шампионската лига Република България Лайпциг - Ливърпул (Англия) и Борусия (Мьонхенгладбах) - Манчестър Сити (Англия) са преместени от Германия в Будапеща
The first leg of our Round of 32 tie against will now take place in Budapest.

The Puskás Aréna will host the match as COVID-19 regulations in Austria mean we can no longer play at the Worthersee Stadion.

Kick-off remains 5.55pm GMT
— Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) Лига Европа 1/16 кръг, четвъртък 18 февруари  Волфсбергер 19:55предстои  Тотнъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР