Първият мач на Григор Димитров след Australian Open на корта

...
Първият мач на Григор Димитров след Australian Open на корта
Коментари Харесай

Ясно е какво ще се случи на Гришо идната седмица

Първият мач на Григор Димитров след Australian Open на корта ще е против австралиеца Джордан Томпсън или квалификант. Това стана ясно след тегления чоп за шампионата в Делрей Бийч идната седмица, който е от сериите ATP 250 във Флорида.

Българинът планираше да взе участие в шампионата в Далас тази седмица, само че даде позитивна проба за ковид, което обърка проектите му.

Най-добрият ни тенисист, който получи " уайлд кард " от уредниците на шампионата, е подложен под №3 в схемата. Това разрешава на Григор да започва непосредствено от втория кръг.

Димитров попадна в долната половина на схемата, където е и поставеният под №2 представител на домакините Райли Опелка. Водач в тазгодишното издание на шампионата в Делрей Бийч е 13-ият в международната класация Камерън Нори.

Ако Гришо успее да доближи до четвъртфиналите, там той може да се изправи против някой всред Максим Креси, Джон Милман, Тенис Сандгрен и Маркос Жирон. В неговата половина са още както Опелка, по този начин и Адриан Манарино и американският гений Брендън Накашима, с един от които е вероятен конфликт на полуфиналите.
Свързани вести Григор Димитров се върна в Топ 25, Кузманов с пет места нагоре Григор отпадна от Australian Open след уникалана драма в четири сета Ужас! Коронавирусът повтори Гришо
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР