Първият мач на боксьора Антъни Джошуа в САЩ е под

...
Първият мач на боксьора Антъни Джошуа в САЩ е под
Коментари Харесай

Първият мач на Джошуа в САЩ е под въпрос заради положителна проба на съперника му

Първият мач на боксьора Антъни Джошуа в Съединени американски щати е под въпрос поради позитивна проба на противника му Джарел Милър, оповестява ESPN.

В урината на американеца е намерено неразрешено вещество. Тестът е изработен на 20 март, показва информацията.

По проект Джошуа, който е притежател на четири от петте международни трофеи в тежката категория, би трябвало да се изправи против непобедения Милър на 1 юни в " Медисън скуер гардън " в Ню Йорк. Преди това британецът имаше плануван дуел за 13 април на " Уембли ", само че срещата беше анулирана, откакто се провалиха договарянията с различен от водещите английски боксьори в категорията - Дилиън Уайт.

We have been informed by VADA that there has been an adverse finding in Jarrell Miller’s sample collected on March 20th, 2019. We are working with all relevant parties and will update with more details soon. AJ’s preparation continues for June 1st at MSG.
— Eddie Hearn (@EddieHearn) April 17, 2019
Интересното в тази ситуация е, че неотдавна Милър упрекна Джошуа, че употребява неразрешени субстанции за възстановяване на представянето си.

Мениджърът на първенеца - Еди Хърн, съобщи в " Туитър ", че на щаба е обявено за случая. Той добави, че работят с всички забъркани страни в очакване обстановката да се обясни.

" Подготовката на Антъни Джошуа продължава за 1 юни в " Медисън скуер гардън ", написа Хърн.

Фотогалерия: Битката сред Джошуа и Поветкин >
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР