Първият летен месец ще продължи да бъде изпълнен с интересни

...
Първият летен месец ще продължи да бъде изпълнен с интересни
Коментари Харесай

Хороскоп за седмицата 05 - 11 юни: Романтична среща за едни и финансови изненади за други

Първият летен месец ще продължи да бъде изпълнен с забавни астрологични събития, които ще имат мощно въздействие освен върху представителите на зодиакалния кръг, само че и върху пространството, което заобикаля всички ни.

На 5 юни, Венера, планетата на любовта, хубостта и просперитета, ще бъде в съпротива с Плутон. Критичен аспект за сантименталната сфера на живота, когато въпросът за спирането на старите, към този момент остарели връзки се изостря. За двойките също ще настъпи интервал на обновяване и някои жертви. Не са изключени насилствени раздели, спорове на основата на ревнивост и в същото време засилена половост. Възможно е да зародят въпроси, свързани с завещание, застрахователни заплащания, прехрана или имуществени проблеми. През този интервал браковете, годежите, фамилните тържества и планирането на бременност не са удобни.

За бизнеса и бизнес бранша като цяло опозицията на Венера и Плутон също по този начин носи незабавна нужда да се отървете от непродуктивни или токсични чиновници, да прекъснете натоварващи контакти или да закриете нерентабилни планове. Ще има съществени опасности от конфликт със закона или с престъпни детайли. Този интервал е изключително неподходящ за Телец, Везни и Риби, когато финансовите упования може да не се осъществен, а приходите да намалеят доста заради измами или интриги на съперници.

На здравето също би трябвало да се обърне внимание, защото опозицията ще докара до обостряне на съществени болести, изключително на щитовидната жлеза и тимуса, както и на гениталната област. Рисковете от пострадвания и изгаряния също са доста високи. Струва си да се страхувате от висок радиационен декор и всевъзможни електромагнитни предавания - през този интервал те ще бъдат изключително нездравословни.

Транзитният секстил на Меркурий и Нептун на 9 юни ще бъде добър за бизнеса, защото ще разкрие някаква загадка информация, която може да донесе обилни облаги. Възможни са преференциални контракти с задгранични сътрудници. За здравето денят също не е неприятен, водните процедури, прегледите и диагностиката ще бъдат изключително ефикасни. Рибите и Стрелците ще имат опция да подобрят връзките в фамилията, а самотните представители на този знак ще стартират връзка с евентуален сътрудник, който им харесва. За всички, които са свързани с интелектуална или научна активност, преносът ще донесе интуитивни прозрения, открития, пробиви.

Тригонът на Меркурий и Плутон на 11 юни доста ще усъвършенства здравето на множеството от нас, ще донесе опция за възобновяване и възобновяване на организма. На този ден можете да планирате хирургически интервенции: те ще бъдат сполучливи, както и всевъзможни типове диагностика, изключително сканиране.

Благоприятни са всевъзможни пътувания, командировки, срещи и настоятелен връзки. Стилът на правене на бизнес може да бъде преразгледан и да се създаде нов, по-ефективен и съвременен. Силата на увещание се усилва през този ден, тъй че ще има чудесни благоприятни условия да разпространявате своите хрумвания, оферти или убеждения. Новите запознанства в деловата среда могат след това да изиграят позитивна роля в личния им бизнес, да донесат доста потребни и значими неща.

За взаимоотношенията аспектът на Меркурий и Плутон също е удобен, защото ще спомогне за възстановяване на връзките с родственици, близкото обграждане, братя и сестри. За Близнаците, Девите и Скорпионите ще се открият нови благоприятни условия за сантиментални запознанства, които имат всички шансове да прераснат в сериозна връзка. Овните по време на този пренос най-вероятно ще попълнят кръга на своите фенове, както и ще се отдадат на интензивно извършване на покупки.

Но квадратурата на Венера и Юпитер в края на седмицата ще склони множеството от нас към мързел, преяждане и други ексцесии. Телецът, Стрелецът и Козирогът могат да бъдат изключително наранени от тези сили. Но Рибите, Овните и Лъвовете ще позволяват неточности при общуването с околните и обичаните си, което ще предизвика неприятности и разочарования. На Водолеите, Близнаците и Везните се предлага да изключат всевъзможни развлекателни събития, да се опитат да не посещават места с доста хора. За Раците през този интервал не е целесъобразно да пътуват на дълги дистанции, да харчат пари или да влагат в планове.

Вижте в галерията какво още ви чака съгласно зодията ви:

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР