Първият избран депутат от Демократическата партия, който призовава президента Байдън

...
Първият избран депутат от Демократическата партия, който призовава президента Байдън
Коментари Харесай

Първият избран демократ, който поиска оттеглянето на Байдън, пита: „Защо да рискуваме, когато има по-добра алтернатива?“

Първият определен народен представител от Демократическата партия, който приканва президента Байдън да се откаже от преизбирането си bid упорства, че няма смисъл да се рискува той да се кандидатира още веднъж, когато има „ по-добра опция “ измежду демократичните избори.

Реп. Лойд Догет, D-Тексас, се появи в CNN в сряда, с цел да изясни за какво излезе обществено, с цел да призове Байдън да се отдръпна от конкуренцията през 2024 година след мощно оклеветеното показване на президента в дебата предходната седмица.

„ Моето безпокойствие е че един нарушител и неговата тайфа са на път да поемат нашето държавно управление и може в никакъв случай да не си го върнем “, сподели Догет, предупреждавайки за връщането на някогашния президент Тръмп на поста, в случай че демократите не сменят Байдън като техен претендент.

Догет стана първият определен народен представител от Демократическата партия, който прикани за отдръпването на Байдън във вторник, споделяйки изказване, в което той разяснява ниските резултати на президента и несп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР