Първият и изпитан от нея начин за лекуване на пародонтоза

...
Първият и изпитан от нея начин за лекуване на пародонтоза
Коментари Харесай

Лъжа Е, Че Не Се Лекува Вкъщи, Това Е Най-Ефикасният Метод! Пародонтозата Може Да Се Излекува Само За Месец!

Първият и изпитан от нея метод за лечение на пародонтоза е да държим всеки ден най-малко по два пъти в устата си една лъжичка зехтин и да се жабурим с него, колкото се може по-дълго време. Зехтинът работи като същинско знамение за пародонтозата и избавя даже считани за неспасяеми случаи.

След това, вечерно време преди да си легнете, направете масаж на болните венци с една щипка йодирана сол, поучава Русева. Само потопете пръста си в солта и започнете с нея да масажирате венците си като ги изплакнете единствено с по-хладка вода. Това се прави всяка вечер и след седмица подобрението ще се усети осезаемо.

Стойна Русева признава чудния резултат на всички тези предписания, само че споделя, че в нейния случай особено, помогнала най-вече следната примес. Или по този начин наречената морска вода.

„ Взимате си близо 200 грама с по-топла водичка и я сипвате в дребна бутилка, може и от минерална вода. В бутилката добавяте две-три капки йод, малко сода за самун – едвам на върха на ножа и дребна лъжичка елементарна сол. Разбивате го това нещо доста хубаво и с него си вършиме жабурене и гаргара след всеки банкет на храна. Уникално работи, след две седмици венците ми се стегнаха и зъбите стопираха да се клатят, а бях доста зле “, споделя Стойна Русева.

Тя признава, че не пропущала обаче и ден, без да се жабури с естествен зехтин. Чат пат дъвчела и свеж живовляк, защото чула от остарели лечители, че действието му за лекуване на пародонтоза е феноменално.

„ Само че като го дъвчете, нужно е след това да изплюете освен живовляка, само че и слюнката, която е останала след него. Трябват ви единствено три-четири дни и ще видите, че зъбите и венците ви ще се заздравят осезаемо “, кълне се препатилата Стойна Русева.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР