Първият хотел, който се управлява само от един човек, посреща

...
Първият хотел, който се управлява само от един човек, посреща
Коментари Харесай

Смарт хотел - Революция в бизнес настаняването

Първият хотел, който се ръководи единствено от един човек, посреща своите посетители наоколо до летище Пловдив. Бизнес концепцията е за елементарен и бърз достъп посредством самонастаняване. Клиентите не чакат за регистрация. Процедурата става онлайн или на място, само че без рецепция. Използва се терминал, който прави виртуална разходка из свободните все още стаи и при избор сканира персонален документ. След осъществено заплащане клиентът получава електрона карта за стаята си, изясни пред Дарик шефът Иво Ганев.

Хотелът е извънредно комфортен за хора, които пътуват или имат бизнес задължения в индустриалната зона на Пловдив. Може да се одобри, че той е първият от новото потомство смарт хотели. Внедрената система е за лицево различаване с биометрични данни. Предстои да проработи и чатбот за обслужване на клиенти 24/7. Целта е оптимално да се усилят всички благоприятни условия за контакт с клиентите, посочи Ганев.

Иноваторите в хотелиерския бизнес разчитат на развиването на летище Пловдив в околните години. Предвижда се да се дават и спомагателни услуги за бизнеса, в това число прехвърляния от и до летището, както и до градовете Пловдив и Асеновград.

Автор: Ралица Хайдушка

Редактор: Лалка Златанова

Звукова обработка: Петър Тодоров
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР