Първият гост на предаването COOLt за 2021 г. беше певицата

...
Първият гост на предаването COOLt за 2021 г. беше певицата
Коментари Харесай

Белослава: Когато не се срещам с публиката, музата си отива

Първият посетител на предаването COOLt за 2021 година беше певицата Белослава. Тя показа със феновете на bTV равносметката си за миналата година и очакванията си за новата.

Белослава показа, че и тя, като доста други реализатори, се е чувствала извънредно затворена у дома поради пандемията. Имало е моменти, когато се е питала дали това ще бъде животът ѝ оттук нататък.

Тя разкри, че невъзможността да се среща с феновете си и да извършва песни пред аудитория ѝ се отразява зле и в креативен проект. Когато е лишена от контакта с публиката, музата си отива.

Единственото позитивно, което Балослава намира в насилствената изолираност е, че рецесията към ковид учи хората да се смиряват и да бъдат признателни за нещата, които имат. Специално за нея това е пътят към трансформацията, която е търсила през целия си живот и към която постоянно се стреми.

Тя не е набожна и не се смята за суеверна, само че има вяра, че има сили, които управляват човешкия живот.

Един от най-големите шлагери на Белослава е песента „ Да “, което извършва с Графа. Песента е станала толкоз огромен шлагер, че двамата реализатори постоянно получават предложения да пеят по сватби, защото доста хора я избират за ария на първия си танц.

Това е било изненада за Графа, който е бил много песимистичен към текста, защото наподобява, че бракът става все по отмираща институция. Но съгласно Белослава триумфът на песента е доказателство, че колкото и мрачни да са времената и колкото и егоистично да е обществото, постоянно ще има хора, които ще желаят да си кажат „ Да “.

Какво още сподели изпълнителката може да чуете във видеото на уеб страницата:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР