Първият голмайстор на Лудогорец срещу Локомотив Пловдив – Кайо Видал,

...
Първият голмайстор на Лудогорец срещу Локомотив Пловдив – Кайо Видал,
Коментари Харесай

Кайо Видал: Уважаваме ЦСКА, но отиваме за победа и три точки

Първият голмайстор на Лудогорец против Локомотив Пловдив – Кайо Видал, показа, че „ зелените “ са били по-конкретни в офанзива, с цел да пречупят „ смърфовете “ в осминафиналния мач за Sesame Купа на България.

Крилото показа още, че почита ЦСКА, само че той и съотборниците му отиват на „ Българска войска “ с една-единствена цел – победа и три точки. Видал изрази вяра, че ще означи на най-хубавата защита в шампионата – точно тази на „ алените “.

„ Смятам, че работата с техния треньор с повече владеене не даде резултат, ние бяхме по-конкретни в офанзива и вкарахме. Имаме доста значим мач против ЦСКА. Надявам се да създадем добър мач и да приключим преди всичко, където заслужаваме да сме “.

„ За нас е добре, че зад тяхната линия на отбраната имаше доста пространства. Имаше резултат за нас, това считам “.

„ Сега работим доста добре, само че знаем, че би трябвало и повече за последните няколко мача. Опитваме да се възстановим добре. Остава още малко, ще издържим в същата форма “.

„ Трябва да влезем съсредоточени, знаем, че в случай че спечелим, ще приключим като водачи. Отиваме, с цел да спечелим, за добър резултат. Уважаваме ЦСКА, добър тим. Много съм удовлетворен от полусезона, който върша. Надявам се да създадем добър мач. Надявам се и да вкарам, както и да спечелим “.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР