Първият флагман със Snapdragon 8 Gen 4 се очаква да

...
Първият флагман със Snapdragon 8 Gen 4 се очаква да
Коментари Харесай

Камерата на флагмана Xiaomi 15 Pro ще стане още по-голяма: няма да има място за светкавицата, така че тя ще бъде преместена на друго място

Първият флагман със Snapdragon 8 Gen 4 се чака да бъде Xiaomi 15. Известният осведомител Digital Chat Station показа известна информация за системата на камерите на Xiaomi 15 Pro.

В сегашния флагман на Xiaomi модулът на светкавицата е ситуиран в острова на камерата, само че дизайнът може да се промени в новата серия. Според инсайдера модулът на светкавицата ще бъде подложен отвън модула на камерата. Това може да значи още по-големи оптични датчици за идния флагман.

Системата от камери на Xiaomi 14 Pro включва три 50МР датчика за изображения – главната камера OmniVision Light Hunter 900 (1/1,31 инча), Samsung JN1 (1/2,76 инча) със 75 мм телефото обектив, който концентрира обекти на разстояние до 10 см, и ултраширока 14 мм камера.

Блогърът с достъп до вътрешна информация оповестява още, че Xiaomi 15 Pro няма да употребява Samsung JN1. Вероятно той ще бъде сменен с малко по-голям оптичен датчик. Формата и местоположението на модула на камерата ще останат същите. Възможно е обаче издатината на камерата да се усили, в случай че се употребява по-голям датчик.

Телеобективът на Xiaomi 15 Pro се чака да употребява перископна технология, тъкмо както при Xiaomi 14 Ultra. Съобщава се също, че Xiaomi 15 Pro ще има 2K микроизвит екран, който е подобен по мярка с този на Xiaomi 14 Pro.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР