Първият филм, купен и разпространяван от Барак и Мишел Обама,

...
Първият филм, купен и разпространяван от Барак и Мишел Обама,
Коментари Харесай

Първи филм на семейство Обама излиза на голям екран

Първият филм, платен и популяризиран от Барак и Мишел Обама, беше показан в Лос Анджелис, преди да тръгне в онлайн платформата Нетфликс и по кината в Съединени американски щати, написа Агенция Франс Прес.

Филмът " Американски цех " споделя за това, по какъв начин закрита фабрика на Дженеръл Мотърс в Охайо отваря порти отначало, единствено че с китайски притежатели.

Първоначално локалните хора са въодушевени, че работните места се завръщат, само че след това се оказва, че заводът е цялостен с китайски служащи, пристигнали от родината и изоставили фамилиите си.

Китайците се отнасят зле с локалните служащи, а управлението има редица доста прецизни условия и който не ги извършва, бива уволнен.

Филмът беше наименуван " обърната глобализация " от номинираните за Оскар режисьори Стивън Богнар и Джулия Райхарт, които вършат филм за затварянето на завода през 2008 година, а в този момент се връщат в Охайо, с цел да снимат отварянето му с китайски притежатели през 2014 година

Барак и Мишел Обама гледали " Американски цех " на филмовия фестивал Сънданс през януари и решили да купят правата и да го популяризират посредством компанията им Хайър граунд продъкшън.

" Госпожа Обама сподели, че кино лентата й е напомнил за татко й, който дълги години е работил тежка, напрегната работа, с цел да устоя фамилията. ", сподели Райхарт.

Авторите на кино лентата дефинират битката за икономическо превъзходство сред Съединени американски щати и Китай като геополитическата тематика номер едно на 21-ви век. Те считат, че кино лентата демонстрира този конфликт на човешко равнище.

Заснемането на " Американски цех " става и с помощта на китайския притежател на фабриката Као Деуанг, който дава на кинаджиите цялостен достъп, от интерес към превъзмогването на културните разлики сред американци и китайци и предпочитание да покаже китайския капитализъм като сполучлив.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР