Първият Ерген Виктор Стоянов също е искал да си тръгне

...
Първият Ерген Виктор Стоянов също е искал да си тръгне
Коментари Харесай

И Първият Ерген искал да си тръгне като Третия, но му наредили кого да избере

Първият " Ерген ” Виктор Стоянов също е желал да си тръгне от предаването като последния Алек Младенов без да си избере дама на сърцето, написа " Уикенд ”. " Не желаех да предпочитам никоя. Усещах, че множеството са вътре поради известността, а не тъй като ме харесват. На финала желаех да си потегли без да върша избор, само че в слушалката ми споделиха " Избери Виктория ” и ги послушах. После се усетих, че сглупих, само че към този момент беше късно ” – признал пред другари мачото.

 

Виктор беше първият ерген в България, опитал да откри любовта в народен ефир. Преди време някогашният фитнес инструктор призна, че не гледа шоуто, което го направи прочут. Мачото не е следил нито първия, нито втория сезон на риалитито. Виктор не спря дотук и намерено съобщи, че въобще не симпатизира на Алек Младенов, който бе последният ерген.

" Не виждам " Ергенът ”, не съм осведомен какво се случва. Предишния сезон също не съм го следил, само че с Евгени се познаваме незадълбочено и му съчувствува. За Алек не мога да кажа нищо, колкото и гадно да звучи ” – съобщи преди време Виктор, който постоянно залага на откровеността.

Въпреки че шоуто го направи прочут, красавецът горчиво съжалява, че взе участие във формата и не би влезнал още веднъж, съвсем като Алек Младенов. Освен всичко друго, не е получил никакъв специфичен хонорар за изявата си – просто от продукцията му плащали 5 месеца същата заплата, каквато получавал като шеф на фитнес зала, до момента в който текат фотосите и монтажа. Отчита това като груба неточност – трябвало да му се платят най-малко 150 000 лв..

Виктор показа, че изобщо не си харесва прякора " Ергенът ”, тъй като бил " извънредно селски ”. " Много противен прякор, на мен ми звучи селско. Никога не съм го харесвал ", призна секссимволът. Стоянов твърди, че няма да може да се отърве от купата даже й откакто подписа брак. Виктор обаче няма какво друго да направи, с изключение на да приема ориста си: " Ще пребивавам с него вечно, какво да върша ". Проверка на " Уикенд ” сподели, че красавецът е изтрил всичките си фотоси от шоуто в профилите си в обществените мрежи и явно по никакъв начин не се гордее, че преди 2 години взе участие в " Ергенът ”.

Въпросът е за какво мъжете бягат от шоуто и не желаят да изберат някоя от кандидатките, които се борят за сърцата им.

Виктор не симпатизирал на Младенов, само че доста харесвал това, че менте предприемачът е отстоял правилата си и не е избрал някое момиче принудително. " И аз не си харесах нито една участничка, само че трябваше да избера някоя - въпреки всичко бях първият ерген и не вървеше да си потегли, щях да проваля цялото предаване. От продукцията ми споделиха да предпочета Капитонова и избрах нея. Сега скърбя и се удивлявам на твърдостта на Алек Младенов, който заряза момите и си потегли на финала на шоуто ” – коментирал Виктор пред другари.

Припомняме, че Алек си потегли на финала на шоуто и остави Маги и Надежда да го чакат. Той им изпрати видеопослание, което не желал да записва, само че от продукцията го задължили и не му разрешили да си тръгне без пояснение. В момента Младенов също е гневен на предаването и не желае името му да се свързва със сеирджийското риалити. Междувременно стана ясно, че едва ли ще има 4-и сезон следващата година, защото лиценза бил много безценен, а рейтинга към този момент не е толкоз висок, както при старта преди 3 години.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР