Първият Ерген на България - Виктор Стоянов призна, че е

...
Първият Ерген на България - Виктор Стоянов призна, че е
Коментари Харесай

Виктор Стоянов потвърди, че вече не е ерген

Първият " Ерген " на България - Виктор Стоянов призна, че е разкрил точната жена. И тя въобще не е от кандидатките, които се бореха за сърцето му в границите на формата по bTV.

Явно суетата пред камера не е нещо, което стопля сърцето на най-популярния тв ерген у нас. Това излиза наяве и от думите на Виктор Стоянов неотдавна в ефира на bTV. В " Преди обед ", където тази седмица той е гост-коментатор. Риалити звездата призна, че към този момент не е самичък, а дамата до него е " необикновено момиче ".

" На този стадий към този момент не е ерген ергенът. Пседонимът може би ще си запазя вечно, само че публично не съм ерген. Дамата, с която съм сега, е едно необикновено момиче, което ме въодушевява и поддържа всекидневно. Именно това е и една от главните аргументи аз да се привържа и да изпитам тези усеща, които изпитвам сега към нея ", съобщи Стоянов и провокира любознание на телевизионните фенове.

" Видях доста качества, които не се срещат през днешния ден постоянно. Поне аз в моето всекидневие не мога. Отдаденост, целенасоченост, просветеност, предпочитание за развиване. Въобще неща, които за момиче на нейната възраст са много редки. Може би аз не ги срещам постоянно, поради външния си тип, привличам различен вид дами, с други ползи. Нагледал съм се на дами, които може би гледат на мъжа до тях като един тип инвестиция или един тип все едно взимат апартамент чартърен. Взимат едно хубаво жилище, което да ги подслони, да ги пази и надали не да не му мислят за външните фактори, без особена упоритост. Жени, чиито приоритет са това по какъв начин наподобяват, къде ще отидат през днешния ден ", добави още той.

" Това хубаво нещо ми се случи след " Ергенът ". В началото имах известни подозрения, бях подозрителен, не съумях доста да се отпусна. Но то се потвърди във времето, в разнообразни обстановки, в които попадахме, тя сподели невероятна устойчивост и доста мощни нерви. Ситуацията беше такава, че тя трябваше да се помири с всичко протичащо се към мен и даже за миг не ми натежа нейната компания. Напротив, тя беше от самото начало до мен ", споделя още с неспокойствие Стоянов, който към този момент не разкрива името на дамата до себе си.

Наскоро името на Виктор бе свързвано с това на 25-годишната инфлуенсърка Мария Таршманова, само че до момента нито той, нито тя са удостоверили публично дали са дружно. Красивата блогърка и мачото се следват в обществените мрежи, а той не пропуща да хареса всяка нейна нова фотография.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР