Първият ерген на България вече открито оплюва предаването, което го

...
Първият ерген на България вече открито оплюва предаването, което го
Коментари Харесай

Виктор Стоянов разкри пикантни подробности около „Ергенът“

Първият ерген на България към този момент намерено оплюва предаването, което го направи прочут. При диалог с почитателите си той съобщи, че не харесва представянето си. Може би тъй като фитнес инструкторът не можа да построи телевизионна кариера в bTV.

Виктор непосредствено съобщи в отговор на въпрос „ Какво не хареса в предаването? ” с късото, само че тъкмо: „ Участието ми в него ”. Явно Стоянов към този момент съжалява, въпреки че „ Ергенът ” го направи национално прочут.

Факт е, че Виктор бе доста вцепенен в шоуто. Липсваше му всякаква харизма. Не може да се отхвърли, че той е красавец, само че до там.

Брюнетът не пропусна да направи комплимент на Ерген №2 Евгени. Определи го  като добре подържан мъж. Двамата се срещнаха за пръв път това лято на ваучър край морето.

Истинска любовна драма се разигра сред Стоянов и една от най-обсъжданите участнички в шоуто – Александра. Сега той не приказва какви са връзките им.

Загатна, че през октомври ще го гледаме за малко в предаване, само че не издаде кое е то. Призна, че малко се е изложил там.

Ергенът разпускаше с другари в Гърция, а на връщане не пропусна да дава отговор на въпроси на почитатели, до момента в който чакаше в адско запушване.

Инфо: hotnews.bg

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР