Първият ерген на България – Виктор Стоянов продаде старата си

...
Първият ерген на България – Виктор Стоянов продаде старата си
Коментари Харесай

Ергенът Виктор разбра по трудния начин, че евтиното излиза скъпо

Първият ерген на България – Виктор Стоянов продаде остарялата си „ Тесла “ 3 и си купи по-новия модел „ Y “. Оказва се, че фитнес инструкторът е пътувал до Германия, откъдето е купил возилото, което е втора употреба. На връщане от там се е сблъскал с куп проблеми – от неведение или тъй като е желал да заплати по-малко, само че си е взел от по-евтините директни номера.

Сложил е на новото си возило жълти регистрационни табели, струващи 35 евро, вместо червени, които са на цена 160 евро.

 

Впоследствие обаче схванал, че жълтите номера са единствено за вътрешно прилагане в германия, а алените са за износ. Мачото и спътникът му въпреки всичко съумели да стигнат до Румъния, откъдето почнали и проблемите му. Жълтите транспортни номера са невалидни отвън територията на Германия, само че Виктор минал метър, защото пътувал единствено в страни, които са в Шенген.

Румънският митничар обаче бил безапелационен, че няма да го пуснат да мине границата и го призовал да се върне в Германия. Отначало ергенът си помислил, че желае пари и по тази причина им споделя, че няма да ги пусне да минат, само че се оказало, че не се шегувал и нямало да минат и с рушвет. Затова решил да промени маршрута, минавайки през Хърватия и Сърбия, където ходил в сектора, с цел да му напишат санкция в размер на 130 евро, тъй като карал с жълти номера в страната им.

 

Когато стигнали до Сърбия, където Стоянов се надявал, че няма да има проблем, още веднъж го призовали да се върне в Германия и да мине през Хърватия, където още веднъж да заплати 130 евро. В последна сметка обаче решил да изчака другата промяна на границата, където шансът му проработил и съумял да мине със непретенциозен рушвет от 50 евро, а на колежката му дал 20 лв. за кафе. По този метод вместо Стоянов да спести 125 евро, дал 180 евро и 20 лв. за рушвет и пътувал 8 часа повече.

 

Приятелят му го издаде, че Виктор е същински джигит – минал по цялата автомагистрала на цялостна газ, в лявата лента и на къси и дълги светлини.

В последна сметка ергенът съжалил горчиво, че не си е взел червени номера и поучава нашенците, тръгнали да купуват автомобил от Германия да не пестят от номера, защото ще им излязат златни.

 

Мачото признава, че към днешна дата няма съществено гадже, само че пък и не е самичък. „ Не съм ерген, само че пък у дома няма кой да ми сготви “, съобщи той като по този метод разкри, че има гадже, само че връзките им още не са съществени и не живеят под един покрив.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР