Първият електрически Ford е вече факт и неговото име е

...
Първият електрически Ford е вече факт и неговото име е
Коментари Харесай

Mustang Mach-E - първият електрически Ford е неустоим във всяко отношение

Първият електрически Ford е към този момент факт и неговото име е Mustan Mach-E - невероятна по дизайн и характерности машина, която насочва предизвикателство към всички сегашни и бъдещи EV модели.

Mach-E наподобява безукорен във всяко едно отношение - застрашителен, само че с грациозен дизайн, многообразие от конфигурации и налични цени, които съществени провокират Tesla Model X .

Препратката към Tesla не е обоснована единствено със сходствата във външните профили на Model X и Mach-E.
 Снимка 453289

Веднага щом надникнем в купето, виждаме голям 15-инчов надзорен екран, съвсем еднакъв с големите екрани в купетата на Tesla.
 Снимка 453287

Към него има и различен 10-инчов водоравен панел, ситуиран директно зад кормилото.
 Снимка 453291

Скосената задница също е доста сходна на тази при Model X, само че тук липсват отварящите се нагоре порти - което е отразено и в цената на електрическия Mustang.

От Ford са заложили на общо пет съществени модела, като най-евтиният от тях коства 44 000 $ , а най-скъпият - 60 500 $ .
 Снимка 453288

Базовият модел " Select " може да бъде закупен в настройка с AWD или RWD. RWD моделът е най-евтиният и предлага мощ от 255 конски сили и пробег до 370 километра с едно зареждане.

AWD разновидността е малко по-мощен и печели от по-бързо ускоряване, само че пък пробегът му е с към 50 километра по-къс.
 Снимка 453294

Средният " Premium " Mustang Mach-E също се предлага в RWD и AWD разновидности, като тук конете са респективно 255 и 355, a високият AWD Premium клас устоя на до 500 километра с едно зареждане.

Истинският първенец обаче е Mustang Mache-E GT, който разполага с 459 конски сили, ускоряване от 0км/ч. до 100км/ч. за под четири секунди и пробег от 400 километра.
 Снимка 453293

Очаква се той да се появи на пазара през 2021 година, до момента в който останалите модели ще излязат още към края на 2020 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР