Първият домакински мач на Миньор (Перник) утре ще бъде със

...
Първият домакински мач на Миньор (Перник) утре ще бъде със
Коментари Харесай

Вход свободен на Миньор - Спортист

Първият домашен мач на Миньор (Перник) на следващия ден ще бъде със свободен вход, оповестяват от клуба.

" Чуковете " одобряват от 17,45 часа Спортист (Своге) в среща от втория кръг на шампионата на Втора лига. Домакинството е първо за " жълто-черните " в професионалния футбол от 22-ри май 2013 година, когато отборът бе в елита.

" Нашите последователи не изоставиха тима през дългите 7 години в Трета лига и свободният вход е един поклон към тях. Надяваме се утрешният мач да се трансформира в празник за футболен Перник още повече, че преди началото му момчетата ще бъдат наградени за завоюваното първо място през отминалия сезон ", обявиха от Миньор.

От клуба приканват почитателите да съблюдават всички условия на здравното министерство за осъществяване на противоречиви мероприятия навън.

" Съвместно с момчетата от фенклуб Миньор вършим организация да се съблюдават разпоредбите за 50 % запълненост на стадиона и съблюдаване на отдалеченост. Призоваваме перничани за отговорност, подкрепяйки тима ", съобщи членът на УС на клуба Мартин Жлябинков.
Срещата със Спортист съвсем несъмнено ще пропусне Любомир Христов, който лекува травма. Всички останали футболисти са здрави и са разполагаем на старши треньора Юри Васев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР