Първият джиесем оператор в България - Мтел, вече са нарича

...
Първият джиесем оператор в България - Мтел, вече са нарича
Коментари Харесай

"Мтел" от днес става А1

Първият джиесем оператор в България - " Мтел ", към този момент са назовава А1. Промяната на името няма да докара до административни промени за клиентите, а спортните канали на телекома към този момент ще се споделят МАХ Sport1 и MAX Sport2.

Това разгласи компанията на особено събитие през днешния ден. Новото юридическо име на телекома е " А1 България " ЕАД. Всички условия по договорите с клиентите на компанията ще останат непроменени и ще са годни до приключването на периода им. Няма да се трансформират телефонните номера и СИМ картите.

Промяната в името на марката го прави идентичен със притежателя на компанията " А1 груп ", която е част от четвъртата най-голяма телекомуникационна група в света - America Movil. Телекомът ще предлага на клиентите си лична линия смарт телефони, която ще е с гаранция 36 вместо 24 месеца.

Компанията ще пусне своя стрийминг платформа за музика, която за разлика от съперниците като " Спотифай " ще предлага българска музика от разнообразни жанрове. Операторът на следващия ден ще показа новите проекти за клиентите си, в които ще се оферират повече минути за диалози и повече мегабайти интернет.

Разработва се и апликация за ръководство на електрониката у дома. Предвижда се и въвеждане по-разбираеми за клиентите фактури. Главният изпълнителен шеф " А1 България " Александър Димитров разгласи, че отсега нататък проблемите на клиентите ще се позволяват с едно позвъняване до оператор или с едно вървене до магазин на компанията.

Подробности очаквайте по-късно на www.dnevnik.bg.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР