Първият директен самолетен полет от България до екзотична държава вече

...
Първият директен самолетен полет от България до екзотична държава вече
Коментари Харесай

За пръв път: Наш самолет с директен полет до Сейшелите

Първият пряк самолетен полет от България до екзотична страна към този момент е реалност.

Рано тази заран първият директен полет от България до Сейшелските острови със 175 пасажери на борда кацна на интернационалното летище в столицата Виктория. Посрещнаха ги представители на сейшелското Министерство на външните работи и туризма, туроператори и представители на хотелски вериги. Полетът се осъществя от самолетна компания Bulgaria Air.

При отпътуването на летище София пасажерите бяха приветствани от господин Максим Бехар, почетен общоприет консул на Република Сейшели в България, и получиха от него специфична членска карта за клуб „ Приятели на Сейшели в България “.„ Летище София е повече от писта и терминали, ние се стремим да разпространяваме дестинация България и всекидневно да разширяваме мрежата от полети “, показа Хесус Кабайеро, изпълнителен шеф „ СОФ Кънект “

Втория под наем полет до Сейшелите е към този момент напълнен. Той излетява от София на 25 февруари. Екзотичната страна стана все по-популярна измежду българите, които в този момент ще бъдат доста улеснени при пътуването си до там. Те се позволяват единствено с отрицателен PCR тест, без условие за карантина, написа Днес.бг.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР