Първият ден от седмицата поставя началото на важно астрономическо събитие

...
Първият ден от седмицата поставя началото на важно астрономическо събитие
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 23 до 29 септември

Първият ден от седмицата слага началото на значимо астрономическо събитие - есенното равноденствие, а с него и настъпването на новия цветен и пъстър сезон, есента. В този ден слънцето, което е главен източник на сила и светлина минава в знака Везни, знак на хармонията, равновесието, салдото.

Везни са съществен знак, който слага нуждата от съществени промени в живота ни през времето на своето притежание. Влиянието на знака в допълнение е засилено от още две планети. Меркурий, който дава отговор за менталните процеси, съзнанието, връзката, търговията и образованието е в знака Везни. В тези области ще се наложи да реализираме равновесие, а споровете ще бъдат решавани посредством взаимни отстъпки.

Втората планета в знака Везни е Венера, най-ярката звезда на хоризонта, тази, която първа изгрява и последна залязва. Венера дава отговор за връзките, брака, парите и ценностната система. Ще бъде във Везни до 9-ти октомври - това е мощен и ефикасен интервал, в който посредством пренастройка на ценностна система, нареждане на целите, човек може да балансира и хармонизира живота си в една или друга проблематична област. Силното въздействие на знака Везни ще се прояви след Новолунието във Везни, което е на 28-ми септември.

Тази последна седмица е решаваща за пренастройка и подготовка за смяната след Новолунието. Последната седмица от лунния месец е времето за дотъкмяване, привършване и изчистване от всичко излищно, остаряло и излишно. Това „ изчистване “ е належащо да се извърши на вътрешно и външно равнище, с цел да може новия цикъл от шест месеца да бъде ефикасен.

ОВЕН

Седмицата няма да бъде от най-спокойните за вас. Везни са вашият противоположен знак. Още с първия ден от седмицата и прекосяването на слънцето в новия му дом ще почувствате съществената смяна на ситуацията. При вас в огромна степен ще се наложи да въвеждате баланс във значими тематики: кариерно развиване, семейство и партньорски връзки. Ключът в постигането на равновесието е във вас самите. Всички отговори ги имате, належащо е да се дисциплинирате, да извършите съответни взаимни отстъпки, откакто сте оценили кое е значимо за вас и би трябвало да го постигате. Имате интервал от шест месеца, в които ще получавате резултатите от дейностите си от предходните шест месеца. Седмицата е мощна за дотъкмяване на работни задължения. Организирайте, подреждайте и финализирайте! Промяната при вас стартира с изключителна мощ, последователно гневът ви утихва а и отстъпва място на равновесието.

ТЕЛЕЦ

За някои представители на знака седмицата е удобна да я прекарате в отмора или да я посветите на себе си, децата си, дома и фамилията и обичаните ви хора. Ако го чувствате по този метод, направете го. В различен аспект това е значима седмица да подредите мислите си, да извършите една самобитна проверка на миналия интервал в посока какво сте постигнали, какво желаете и най-много какво ви харесва. Отделете време и се освободете от остарели модели на държание, които ви пречат да постигате това, което желаете. След Новолунието във Везни можете да извършите съществена смяна в метода си на живот и работен развой. Провеждайте диалози, заявявайте себе си и своите потребности, съберете нова информация, с цел да можете да извършите смяна. Венера е вашият планетен шеф, посредством нареждане на целите, посредством слагане на фокус към компромиса и търсенето на баланс, можете да си осигурите нейната поддръжка.

БЛИЗНАЦИ

Силна и значима седмица стартира за вас. Въпреки, че знакът Везни е в естетика с вашия знак, благотворният резултат ще усетите след Новолунието. Изморени сте, през месец септември бяхте подложени на много тествания, само че от компликациите, с които се сблъскахте, излизате по-силни. Скоро, а някои още през тази седмица ще бъдат възнаградени за търпението и напъните. Положете последни старания и се освободете от всичко, което усещате като спънка и спирачка в живота си. Насочете вниманието си главно към себе си и метода, по който желаете да живеете. Подредете целите си, насочете фокус към стабилизиране на финансовото ви положение или неговото възстановяване. Кретивността ви се покачва, а за креативните персони стартира един мощен и ефикасен интервал. За някои представители на знака ново запознанство може да премине в сантиментална любовна история, която ще внесе позитивни промени в живота ви.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР