Първият ден от новата седмица предлага любопитни срещи от първенствата

...
Първият ден от новата седмица предлага любопитни срещи от първенствата
Коментари Харесай

Тотнъм търси реванш от Фулъм

Първият ден от новата седмица предлага любопитни срещи от шампионатите от топ 5 на Европа. 

ТОТНЪМ - ФУЛЪМ (ДНЕС, 22 ЧАСА)

Тотнъм посрещна новия кръг като водач във Висшата лига, само че в този момент ще би трябвало да си връща водачеството от Сити и Арсенал, откакто и двата водещи клуба съумяха да изместят " шпорите " поради по-ранните си мачове. Съперникът обаче е повече от подъл. Именно Фулъм нанесе единственото проваляне дотук на отбора на мениджъра Ангелос Постекоглу за Карабао Къп. Сега котиджърс се надява да спре още един път градския си противник, само че към този момент на равнище Висша лига. 

Гостите от " Крейвън Котидж " имат единствено едно проваляне в последните си 5 срещи във всички шампионати. Статистиката обаче е на страната на домакините, защото Тотнъм е спечелил 7 от последните 9 срещи на своя стадион. На собствен ред Фулъм има единствено една победа в последните 17 визити в северен Лондон. 

ПРОГНОЗА: 1 И НАД 2.5 ГОЛА: 1.85

ВАЛЕНСИЯ - КАДИС (ДНЕС, 22 ЧАСА)

Валенсия започва стремително новия сезон, след което изпадна в рецесия. " Прилепите " разрушиха изненадващо Атлетико с 3:0 в средата на септември, само че от този момент не познават и усета на триумфа. Сега на " Местая " идва различен тим, нуждаещ се незабавно от точки, този на Кадис. Гостите нямат победа от първия ден на септември, когато надвиха над Виляреал. Въпреки това отборът към момента е над зоната на изпадащите. В Кадис въпреки всичко имат положителни мемоари от срещите си с някогашния отбор на Любослав Пенев, откакто завоюваха на два пъти през миналата акция. И двата тима в този момент имат своите кадрови проблеми, само че ние разчитаме на по-класния състав на домакините.

ПРОГНОЗА: 1: 1.9 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР