Първият ден от дивизионните плейофи в НФЛ донесе край на

...
Първият ден от дивизионните плейофи в НФЛ донесе край на
Коментари Харесай

КС убиха плейофната прокоба, Далас получиха традиционния пердах като гости

Първият ден от дивизионните плейофи в НФЛ донесе завършек на една поличба и удължи друга с най-малко година. В АФК Канзас Сити завоюваха за първи път мач на елиминации вкъщи от 26 години. Патрик Махоумс раздаде пасове за 278 ярда, разписа се по земя, а Деймиън Уилямс, Дарън Уилямс и Тайрик Хил прибавиха по един тъчдаун за успеха против Индианаполис с 31:13 .

„ Ероухед” не бе виждал сходна наслада от 8 януари 1993 година, когато куотърбек на отбора бе Джо Монтана, а фийлдгол в продължението на навършващия скоро 63 години Ник Лоуъри донесе триумфа с 27:24 против Питсбърг. Оттогава Конституционен съд акумулираха шест следващи домашен провали, в това число и на същия стадий от плейофите против Индианаполис през 2004 година ( 31:38 ). Единственото, с което ще се запомни играта на „ жребците” нощес, бяха пропуснатия 24-ярдов фийлдгол от легендата Адам Винатиери и изпортената от него спомагателна точка – първа въобще в плейофната му кариера!

И до момента в който Канзас Сити се стягат за финала на конференцията, в НФК Далас изядоха обичайна порция плейофен бой при посещение. „ Каубоите” бяха стъпкани на „ Мемориъл колизеум” от ЛА Ремс, които пробягаха 273 ярда. Си Джей Андерсън се регистрира със 123 ярда и два тъчдауна, Тод Гърли III добави 115 и също се разписа, а Грег Зърлайн вкара фийлдголове от 25, 23 и 44 ярда за успеха с 30:22 .
Далас не са печелили плейофен мач отвън Тексас от 9492 дни, а в седмицата, в която притежателят им Джери Джоунс пръсна $250 000 000 за нова яхта футболният му артикул още веднъж остана надалеч от рекламираното.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР