Първият ден на новата седмица предоставя два любопитни сблъсъка от

...
Първият ден на новата седмица предоставя два любопитни сблъсъка от
Коментари Харесай

Левски и Крумовград правят голово шоу

Първият ден на новата седмица дава два любопитни конфликта от Efbet Лига за край на IX кръг от шампионата. След напрегнатите дербита Лудогорец - Ботев Пд и ЦСКА - ЦСКА 1948 е време и за мач със " синьо " наличие, само че първо ще минем през Пазарджик.

ХЕБЪР - ПИРИН (ДНЕС, 17.30 ЧАСА)

Хебър не е не запомнил болезнаната загуба от Левски в последния си дуел преди паузата, когато " зелените " позволиха гол в 95-ата минута на мача за 0:1 на стадион " Георги Аспарухов ". Сходна орис претърпяха и " орлетата " в четвъртък в отсрочен мач от VI кръг, откакто позволиха две попадения на " Герена " в заключителната четвърт час на дуела със " сините ". Факт е, че и двата тима имаха своите моменти против столичния гранд, само че най-после си потеглиха с празни ръце. Двубоят в Пазарджик в този момент им дава късмет да наваксат изгубените точки. Но Хебър е огромният любимец. В четирите семейства до този миг отборът на Пенев позволи единствено една загуба при 3:4 от Локомотив Пловдив. Преди това завоюва против Ботев Пд и Берое без да позволява попадение, взе точка на старта и от ЦСКА (0:0). Генерално " зелените " не получават голове у дома, а в това време ловко натрупат актив. На собствен ред Пирин се показва кошмарно и в Благоевград, и на открито. Отборът на Иво Тренчев е твърдо на дъното с една точка. 

Прогнозата ни е за малко попадения в Пазарджик.

ПРОГНОЗА: ПОД 2.5 ГОЛА: 1.6

КРУМОВГРАД - ЛЕВСКИ (ДНЕС, 20 ЧАСА)

Домакините от Крумовград също се радват на добър баланс вкъщи при все, че домакинстват в Пловдив. Абсолютният дилетант в Efbet Лига загуби точки само от Черно море у дома, а в това време завоюва против Лудогорец, ЦСКА 1948, и Локомотив София. Сега следва преден конфликт с Левски на Николай Костов, целещ се високо през акцията. " Сините " към този момент позволиха две загуби, само че в това време задачата продължава да бъде купа. Лидерът Локомотив Пловдив, както и Черно море, остават без загуби през акцията и това задължава столичният гранд да наваксва изоставането до челните места. Мисията в този момент не наподобява по никакъв начин лека, откакто за последно Левски игра надалеч от " Герена " при започване на август на " Луата " при 1:2 от " смърфовете ". Последваха три следващи победи вкъщи, само че все против относително скромни противници като Ботев Враца, Хебър и Пирин. 

Очакванията ни в този момент са свързани с повече попадения в мача и триумф за " сините ".

ПРОГНОЗА: НАД 2.5 ГОЛА 2.08
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР