Първият червен картон на Кристиано Роналдо в Шампионската лига разбуни

...
Първият червен картон на Кристиано Роналдо в Шампионската лига разбуни
Коментари Харесай

Роналдо може да не се завърне на "Олд Трафорд"?

Първият червен картон на Кристиано Роналдо в Шампионската лига разбуни духовете във футболните среди. Късно е обаче той да бъде анулиран, тъй че от тук насетне последствията от него ще бъдат по-важни.

Интригата в групата на " Ювентус " беше провокирана от наличието на " Манчестър Юнайтед " в нея. Привържениците на играта чакаха с неспокойствие завръщането на португалеца на " Олд Трафорд ". Именно на " Театъра на фантазиите " изгря звездата на Роналдо за огромния футбол, а той носеше фланелката на " алените дяволи " 7 години - от 2003 до 2009.
11-ти, 6-ти и 1-ви - аленият картон на Кристиано Роналдо Португалецът бе изпъден за рекордно малко време в своята кариера
След изгонването му обаче той може да пропусне удоволствието да се завърне на терена в Манчестър, където почитателите постоянно са показвали почитание към него.

Правилникът на УЕФА гласи, че Роналдо може да бъде отвън терените за 3 мача - това е оптималното наказване. То обаче се ползва рядко.

Футболните анализатори от Англия предвиждат сигурно, че португалецът няма да играе против " Йънг Бойс " в идващия кръг на груповата фаза на шампионата. От тълкуването дали е работил с предумисъл да нарани своя противник зависи дали той ще бъде осъден и за третата среща от груповата фаза на Шампионската лига, а тя е точно против " Манчестър Юнайтед ".

Съществува и вид Роналдо да не получи никакво наказване за дейностите си, само че самичък, в случай че " Юве " апелира картона и Дисциплинарната комисия реши, че съдията Феликс Брих не е постъпил вярно, пращайки футболиста в съблекалнята.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР