Първият бутик за климатизация GREE ShopVarna отвори врати на 8

...
Първият бутик за климатизация GREE ShopVarna отвори врати на 8
Коментари Харесай

Нов дом за световния лидер на климатична техника GREE се откри във Варна

Първият бутик за климатизация GREE ShopVarna отвори порти на 8 юни 2021 година, с помощта на екипа на „ Мухтаров “ ООД

Когато един потвърден народен бранд, срещне различен бранд с престиж на международно равнище, няма по какъв начин резултатът да не е нещо извънредно и положително за всички клиенти. Благодарение на „ Мухтаров “ ООД от през днешния ден Варна става формален дом на международния водач на пазара на климатична техника GREE, посредством откриването на първия за морската ни столица и втори за България GREE Shop.

GREE ShopVarna не е просто профилиран магазин, а съвременен бутик за климатична техника. GREE ShopVarna е място за срещи и събития, където клиентите могат да получат експертни отговори на своите въпроси. Да намерят от експертите на „ Мухтаров “ ООД професионален съвет за климатизацията на своите жилища, офиси, търговски пространства или индустриални площи. В елегантна конюнктура, последваща международните трендове и условията на марката GREE, на 100 м2 са изложени богат избор от климатична техника на световния лидер- централна климатизация за хотели и офиси, водни отоплителни съоръжения за къщи и индустриални площи, битова и професионална серия моно- и мултисплит системи, а консултантите на GREE ShopVarna ще предложат уместно решение за всеки тип архитектурни потребности.



От дълги години „ Мухтаров “ ООД е главен сътрудник за Североизточна България на климатичния бранд GREE. Но в този момент с откриването на GREE ShopVarna в сърцето на морската ни столица издига на ново равнище пазара на климатици в града. „ Климатизацията не е просто пазаруване на някакъв климатик. Това е цялостна и професионална грижа за клиента от проектирането през осъществяването до гаранционния и извънгаранционен сервиз “, разяснява Венцислав Мухтаров, шеф на „ Мухтаров “ ООД и GREE ShopVarna.

GREE ShopVarna се намира на адрес бул. Сливница 180 (сграда на „ Досев Импекс “) и в него може да откриете вярното климатично решение всеки работен ден от 9 до 18 часа и събота от 10 до 14 часа, както и на уеб страницата.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР