Първият беше в бТВ още 2013 или 2014, когато разказахме

...
Първият беше в бТВ още 2013 или 2014, когато разказахме
Коментари Харесай

Шикерова: Нова телевизия ме следяха под лупа дали няма да използвам кадри, които бях снимала при тях

Първият беше в бТВ още 2013 или 2014, когато разказахме за това. След това следствието, което направихме с Антикорупционния фонд стъпи на предходното, тъй като тогава ни дадоха контракта, само че по-късно контракта го скриха, аз го имах от преди този момент.

Това съобщи в предаването " ЕвроДикоФ " на телевизия " Евроком " журналистът Генка Шикерова по отношение на прословутите " гьолове " по границата.

Водещият Сашо Диков напомни, че по една или друга причина Шикерова е напуснала бТВ и е отишла в Нова телевизия, след което обаче се е оказало, че би трябвало да напусне и Нова телевизия.

" Всъщност, тогава ставаше въпрос особено за Нова телевизия, бяха инсинераторите на дневен ред, които те не пожелаха да излъчат и аз помолих Антикорупционния фонд да ми оказват помощ, с цел да го презаснемем този материал, тъй като фрагментите бяха благосъстоятелност, тези които бях снимала, всички изявленията, те бяха ужасно доста, тъй като това бяха няколко месеца работа, останаха благосъстоятелност тогава на Нова телевизия и те ме следяха под лупа дали няма инцидентно нещо да употребявам ", уточни Генка Шикерова.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР