Първият Android телефон на Microsoft - Surface Duo, излиза официално

...
Първият Android телефон на Microsoft - Surface Duo, излиза официално
Коментари Харесай

На каква цена да очакваме Surface Duo - първият сгъваем Android смартфон на Microsoft

Първият Android телефон на Microsoft - Surface Duo, излиза публично на 10 септември. Телефонът ще коства 1 399 $. Но това е цена, почти равна на тази на iPhone 11 Max, което провокира малко ужас измежду анализаторите.

Според създателите на CNN цената и телефонът имат смисъл, за които може хората да не знаят.

Първо, Surface Duo е устройство с два диспеля. Microsoft разказа телефона като " нов главен фактор за форма " в обява в блога си. Това е всъщност сгъваем таблет, който също е телефон. Всеки от двата екрана на Surface Duo е с 5.6-инчови екран, които се комбинират в 8.1-инчов екран като таблет, когато се разгънат. Телефонът разполага с една камера, която поддържа запис на 4K видео.

Така че в случай че телефонът в действителност е като iPad mini, т.е. хем телефон, хем като сгъваем таблет, цена на територия към 1400 $ не наподобява чак толкоз висока.

Пантата работи и в двете направления, тъй че можете да пандизите телефона като книга или да го отворите изцяло, тъй че да стане като двустранен телефон.

Освен това телефонът е супер тъничък. Той ще има и един от най-хубавите екрани. Очаквайте скоро цялостните спцификации на Microsoft Surface Duo в money.bg.

Второ, Microsoft разпространява Duo като устройство за продуктивност. В края на краищата това е Surface - същата марка, която употребява за своите компютри от висок клас, които са свързани с представянето на софтуера на Microsoft, в това число Office и Windows. Microsoft съобщи, че усъвършенства целия Office Suite за Duo, като оказва помощ на хората да вършат видео диалози, които са доста значими в този момент, и да правят работата си в придвижване.
 Снимка 445900
Източник:

И трето, " Duo евентуално е устройство за витрина ". Подобно на истинската Surface, Microsoft евентуално демонстрира повече какво може да се направи, в сравнение с да се пробва да убеди милиони хора, че би трябвало да купят Surface Duo. Около истинския Surface се объркаха доста неща, нo Microsoft уцели в десетката с концепцията си за преносим компютър и таблет в едно. Компанията остана с концепцията, слушаше мнения, усъвършенства я във времето и Surface към този момент е сполучлив артикул с запалена почитател база.

Предварителните поръчки за Duo са налични от сряда в Best Buy, онлайн магазина на Microsoft и AT&T.

Това е първият Android телефон от Microsoft, откакто колосът постепенно спря да поддържа своята линия от Windows телефони.
 Microsoft показа бъдещето на преносимите компютри и сгъваемите телефони
Microsoft показа бъдещето на преносимите компютри и сгъваемите телефони

Отговорът на Microsoft против Samsung Galaxy Fold и Huawei Mate X
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР