„Първият анализ на асфалта край Своге е показал, че е

...
„Първият анализ на асфалта край Своге е показал, че е
Коментари Харесай

Нанков: Първият анализ на асфалта край Своге показва, че са вложени други материали

„ Първият разбор на асфалта край Своге е посочил, че е трябвало да се поставят напълно различен тип материали”, сподели пред публицисти министърът на районното развиване Николай Нанков след разпит в националната следствена работа.

„ Имахме доста значим мотив да сме тук в качеството си на очевидци и да съгласуваме момента, в който по формален път ще се вземат проби от визирания сектор, с цел да може оптимално бързо да го отремонтираме”, уточни Нанков.
„ Трейс груп ”: Проектът за трасето край Своге е на АПИ От компанията обявиха, че всички ремонтни действия по контракт за осъществени правилно
По думите му един от участниците в консорциума към този момент е отстранил дефектите от своя сектор, а другият следва да ги в профил.

„ Това, което споделих на вас и на обществото, споделих и на следователите. Помогнахме с информация и документи и всичко, което знаем”, разяснява Нанков.

Снимка: Ладислав Цветков

Той уточни, че откогато е комплициран знак за ограничаване 30 км/ч. скоростта в този сектор се е нормализирала до предното ограничаване от 40 км/ч. Нанков дефинира данните като „ интересни”.

Той е безапелационен, че въпросното трасе край Своге е категоризирано като второразреден път, по който се извършва директен трафик на тежко и доста тежко придвижване. „ Настилката е с най-високото качество”, безапелационен е Нанков.

На въпрос за какво ще се основава нов орган, който да „ бори” войната по пътищата, в случай, че към този момент има подобен и той не работи, Нанков не отговори.

„ Това решение ще бъде взето в идващите две седмици какво ще бъде действието на органа”, сподели той.

Министърът е безапелационен, че по линия на държавната администрация ще бъдат подхванати доста съществени дейности.

Автобусната злополука край Своге Част от ранените в злополуката край Своге остават в тежко положение Адвокатът на водача от случая край Своге: Няма безапелационни данни, че е карал с превишена скорост Хората от Своге още веднъж се събират на митинг Спешно кърпиха дупки през нощта по пътя край Своге Жители на Своге стачкуваха на съдбовния завой Нанков не разкри коя е частната лаборатория, одобрила материалите за пътя край Своге Борисов за автобусната злополука: Няма да има нито протекция, нито прошка за виновните ГЕРБ: Българска социалистическа партия направи груба неточност да желае оставки поради Своге Пътници поддържат обвинявания водач за злополуката край Своге: Никога не кара с превишена скорост Михаил Константинов за злополуката край Своге: Шофьорите да се замислят Шофьорът на авариралия край Своге рейс е изписан от болничното заведение Полиция и жандармерия влязоха и в другата компания от консорциума, ремонтирал пътя край Своге Инструктор по безвредно шофиране: Човешка неточност е повода за нещастието край Своге Хората от Своге: Цялото Искърско дефиле е рисково, случаите са многочислени Три дами в „ Пирогов ” от потърпевшите край Своге още са с заплаха за живота Продължава следствието на случая край Своге със 17 починали Кои са лекарите, помогнали на потърпевшите край Своге Надзорът на „ Трейс груп ” пред bTV: Обектът край Своге е осъществен съгласно условията Ден на печал поради нещастието край Своге, водачът на рейса – с обвиняване (ОБЗОР) Разследващи влязоха в постройката на „ Трейс груп ” в София
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР