Първият 5G модел на компанията се очаква през пролетта на

...
Първият 5G модел на компанията се очаква през пролетта на
Коментари Харесай

Google изпреварва Apple с достъпен Pixel 5G смартфон

Първият 5G модел на компанията се чака напролет на 2020 година

Гугъл несъмнено ще изпревари Apple, в случай че приказваме за стартиране на смарт телефон с 5G (снимка: Google)

Гугъл тества разновидности на идните смарт телефони Гугъл Pixel 4 и Pixel 4 XL с поддръжка на мрежи от пето потомство (5G ) и се чака да ги пусне на пазара напролет на 2020 година, изпреварвайки Apple, заяви японската организация Nikkei.

още по тематиката
Първият смарт телефон на Гугъл с поддръжка на 5G няма да излезе дружно с Pixel 4 и Pixel 4 XL по-късно тази година. Двата смарт телефона ще бъдат съпроводени от преносим компютър и други фирмени устройства.

Но Гугъл несъмнено ще изпревари Apple, в случай че приказваме за стартирането на смарт телефон с 5G поддръжка. Тестването на устройство с кодово име Pixel 5G е в напреднал стадий и се чака Гугъл да показа първия си 5G смарт телефон напролет на идната година.

По-рано тази година излезе на ниска цена модел Pixel 3a. Предполага се, че Pixel 5G също ще бъде наличен модел, а не флагман. Това се удостоверява от инсайдерска информация, че смарт телефонът стъпва на едночипова система Snapdragon 855, вместо на Snapdragon 855 Plus или Snapdragon 865, които ще се употребяват във флагманите на 2020 година

Според пазарните наблюдаващи, това е умно решение от страна на Гугъл, защото евтините 5G смарт телефони бързо ще придобият известност през идната година.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР