Първият 4K UHD проектор на LG идва в компактна и

...
Първият 4K UHD проектор на LG идва в компактна и
Коментари Харесай

Награденият за иновация 4K UHD проектор на LG ще направи своя дебют по време на CES 2018

Първият 4K UHD проектор на LG идва в компактна и комфортна форма и подсигурява удивително качество на картината

LG Electronics (LG) уголемява гамата си от 4K UHD домашни проектори със своята серия HU80K и своя първи 4K UHD 1 проектор, който получи премията за най-хубава иновация (Best of Innovation) от CES за компактния си и хубав дизайн и за изумителното качество на видео прожекцията. Очаква се международният пазар на 4K проектори да пораства бързо и LG решително върви в посока да придвижи лидерската си позиция от сегмента за LED проектори в сегмента за 4K проектори.

По принцип, проекторите, поддържащи 4К изображения, са тежки, скъпи и сложни за апаратура в дома. Инженерите и дизайнерите на LG обаче съумяват да се оправят с предизвикването да понижат размера на устройството без да жертват качеството на картината. Крайният резултат е едно премиум устройство, което е с понижен на половина размер спрямо конкурентните 4K проектори, като в същото време е и по-достъпно в ценово отношение. 4K UHD проекторът на LG подсигурява ужасно кинематографично прекарване с помощта на отличното 4K качество на картината и портативния размер. Това значи, че потребителите могат да основат кино салон във всяка стая от вкъщи си и когато и да е.

Висококачественото видео наличие към този момент е налично за потребителите във всевъзможни формати и преимуществата на едно устройство, което може да предава наличие поточно (като да вземем за пример Blu-ray) в този момент е по-очевидно от всеки път. 4K UHD проекторът на LG може да сътвори 150-инчов екран при изключителните 2500 лумена, което го прави най-яркия проектор, създаден от LG. Освен това, LG 4K UHD проекторът поддържа HDR наличие (HDR 10), за удивително кино прекарване в дома.

Проекторът е портативен и има неповторим изправен дизайн, който е свързан от без-огледналната прожекционна система във форма на „ I ", допускащ прожектирането на съвършени изображения, без значение дали устройството е сложено на пода, инсталирано на стена или на таван. Проекторът има комфортна ръкохватка за носене и функционалност Auto Cord. Така потребителите могат да не се тревожат за монтирането на проектора, защото той наподобява ужасно във всяка стая и при всеки мотив. Огледалният рефлектор може да бъде употребен и като предпазител на лещата, с цел да бъде предпазено стъклото на проектора от драскотини, когато не е в приложимост. Два мощни 7-ватови представителя основават същинско кино и аудио прекарване без да се постанова използването на външни високоговорители или саундбар.

Собствениците на LG 4K UHD проектор ще могат да се насладят на всевъзможен вид наличие, защото умният му webOS 3.5 ефирен интерфейс може да достъпи най-популярните стрийминг услуги, предлагащи 4К наличие. Стандартните варианти за съгласуваност включват портове за USB, Ethernet и HDMI, както и безжична поддръжка за външни устройства, като клавиатура и мишка.

" Радваме се, че по време на тазгодишното ревю CES ще можем да представим на потребителите нашия първи 4K UHD проектор, който има най-високата допустима резолюция, която в миналото сме предложили в подобен стилен размер, " сподели Чанг Ик-хван, завеждащ ИТ дивизията на LG. " 4K UHD проекторът на LG ще бъде базата за съпоставяне, която потребителите ще имат по отношение на 4К наличието, което прожектират в дома си. "

По време на ревюто ще бъдат показани и най-новата версия на портативния и комфортен MiniBeam проектор (модел PF50K), с webOS 3.5 и Full HD резолюция. Гамата от проектори на LG може да бъде прегледана на щанда на компанията по време на CES в Лас Вегас сред 9-12 януари.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР